תבשיל ברונסוויק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל תבשיל ברונסוויק. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 564 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 10 דקות. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל טחון, רוטב ברביקיו, פלפל קאיין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו תבשיל ברונסוויק, תבשיל ברונסוויק, ו תבשיל ברונסוויק (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
ממיסים את החמאה בתנור הולנדי גדול על חום בינוני-גבוה. לאחר נמס קצף, להוסיף את השום ובצל ו לטגן עד רך, על 4 דקות. מערבבים את העגבניות, ציר עוף, רוטב ברביקיו, ווסטרשייר, סוכר חום, קאיין, חזיר מעושן, שעועית לימה, תירס וקמצוץ גדול של מלח ופלפל. מביאים את התערובת לרתיחה, להפחית לרתיחה ומבשלים מעל בינוני-נמוך עד עבה stewey, על 1 1/2 שעות, ערבוב מדי פעם.
מגישים עם רוטב חם, לחם תירס או קרקרים סודה.