קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות60
ציון בריאות21
מגזין

תבשיל הצבים של חנות הפיתיון של מייק

תבשיל הצבים של חנות הפיתיון של מייק
תבשיל הצבים של חנות הפיתיון של מייק לוקח בערך 4 שעות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 47 גרם חלבון, 27 גרם שומן, ובסך הכל 512 קלוריות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 60. 26 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם בשר צבים, חמאה, בשר עוף ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כמה אנשים מאוד אהבו את המנה העיקרית הזו. זה מושלם עבור סתיו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מרהיב של 81%. מתכונים דומים: תבשיל צבים, ארנב פיתיון, ו אוכמניות סטודנט פיתיון.

הוראות

1
מניחים את בשר הצב, העוף והחזיר לסירים נפרדים עם מספיק מים לכיסוי הבשר. מביאים כל אחד לרתיחה, ומבשלים עד שהם רכים. השלך את המים מהצב והחזיר, אך שמור את ציר העוף. מעבירים את כל הבשר, קורעים או חותכים לחתיכות בגודל ביס ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
2
בסיר גדול מאוד, שלבו את שלושת הבשרים, הבצל וציר העוף השמור. מביאים לרתיחה, ומבשלים עד שהבצל רך, כ-45 דקות. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. ניתן להכין תפוחי אדמה במהלך תקופה זו.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
מוסיפים את תפוחי האדמה והחמאה לסיר, ומבשלים כ-30 דקות, או עד שתפוחי האדמה לא ממש מבושלים. מנמיכים את האש לנמוכה, ונותנים למרק להתבשל. מערבבים פנימה את חצי וחצי השמנת והחלב. מביאים את המרק לרתיחה ומבשלים כ -15 דקות. היזהר לא להקריש את המחלבה על ידי חום מדי.
מרכיבים שתצטרך
חצי וחציחצי וחצי
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
4
מגישים מרק חם עם קרקרים.
מרכיבים שתצטרך
לכריכהלכריכה
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)

יין מומלץ: קברנה סוביניון, שבלי, Malbec

קברנה סוביניון, שאבלי ומלבק הם בחירה מצוינת לתבשיל. יינות אדומים מלאים כמו מלבק וקברנה סוביניון הם הליווי המושלם לתבשיל בקר. תבשיל דגים כנראה דורש יין לבן, כמו שאבלי. מוסקטו ורוד תוסס יחף עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
מוסקטו ורוד יחף
מוסקטו ורוד יחף
מוסקטו ורוד מבעבע יחף הוא מתוק ועסיסי עם ניחוחות וטעמים נפיצים. הכי מוגש צונן (36-40 מעלות פרנהייט), זה מבעבע יש ניחוחות וטעמים של יסמין מנדרינית כתום משלימים פטל אדום, תות ורימון. תיהנו מהגימור הקרמי והעסיסי!