תבשיל הצבים של חנות הפיתיון של מייק
תבשיל הצבים של חנות הפיתיון של מייק לוקח בערך 4 שעות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 47 גרם חלבון, 27 גרם שומן, ובסך הכל 512 קלוריות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 60. 26 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם בשר צבים, חמאה, בשר עוף ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כמה אנשים מאוד אהבו את המנה העיקרית הזו. זה מושלם עבור סתיו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מרהיב של 81%. מתכונים דומים: תבשיל צבים, ארנב פיתיון, ו אוכמניות סטודנט פיתיון.
הוראות
מניחים את בשר הצב, העוף והחזיר לסירים נפרדים עם מספיק מים לכיסוי הבשר. מביאים כל אחד לרתיחה, ומבשלים עד שהם רכים. השלך את המים מהצב והחזיר, אך שמור את ציר העוף. מעבירים את כל הבשר, קורעים או חותכים לחתיכות בגודל ביס ומניחים בצד.
בסיר גדול מאוד, שלבו את שלושת הבשרים, הבצל וציר העוף השמור. מביאים לרתיחה, ומבשלים עד שהבצל רך, כ-45 דקות. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. ניתן להכין תפוחי אדמה במהלך תקופה זו.
מוסיפים את תפוחי האדמה והחמאה לסיר, ומבשלים כ-30 דקות, או עד שתפוחי האדמה לא ממש מבושלים. מנמיכים את האש לנמוכה, ונותנים למרק להתבשל. מערבבים פנימה את חצי וחצי השמנת והחלב. מביאים את המרק לרתיחה ומבשלים כ -15 דקות. היזהר לא להקריש את המחלבה על ידי חום מדי.
יין מומלץ: קברנה סוביניון, שבלי, Malbec
קברנה סוביניון, שאבלי ומלבק הם בחירה מצוינת לתבשיל. יינות אדומים מלאים כמו מלבק וקברנה סוביניון הם הליווי המושלם לתבשיל בקר. תבשיל דגים כנראה דורש יין לבן, כמו שאבלי. מוסקטו ורוד תוסס יחף עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
מוסקטו ורוד יחף
מוסקטו ורוד מבעבע יחף הוא מתוק ועסיסי עם ניחוחות וטעמים נפיצים. הכי מוגש צונן (36-40 מעלות פרנהייט), זה מבעבע יש ניחוחות וטעמים של יסמין מנדרינית כתום משלימים פטל אדום, תות ורימון. תיהנו מהגימור הקרמי והעסיסי!