תבשיל חזיר ושוויצרי קל
בשר חזיר קל ותבשיל שוויצרי יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון בצד שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 259 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. זה מושלם עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . אם יש לך מים, בשר חזיר, אטריות ביצים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים spoonacular ציון של 31%. מתכונים דומים: תבשיל ארוחת בוקר עם נקניק וגבינה, תבשיל בשר חזיר ושעועית ירוקה, ו בשר חזיר וגבינה תבשיל חום.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). גריז קל צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה. ברגע שהמים רותחים, מערבבים את האטריות ביצים, וחוזרים לרתיחה. לבשל את הפסטה חשופה, ערבוב מדי פעם, עד הפסטה מבושל דרך, אבל הוא עדיין מוצק לנשוך, על 5 דקות.
מסננים היטב במערך מסננת בכיור.
מערבבים את הקרם של מרק פטריות, יין לבן ומים בקערה גדולה. מערבבים את האטריות ביצה מבושל, בשר חזיר, וגבינה שוויצרית.
יוצקים את התערובת לתוך צלחת אפייה מוכנה.
מפזרים את תערובת המילוי היבש על הצלחת.
אופים חשופים עד התבשיל מבעבע משחי, כ -30 דקות.