קושימומחה
מוכן ב1 ש, 42 דק.
מנות5
ציון בריאות57
מגזין

תבשיל טלה בקארי ובטטה

תבשיל טלה בקארי ובטטה
תבשיל טלה בקארי ובטטה עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים העיקרית שלכם. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 20 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל של 417 קלוריות. המתכון הזה מכסה 28% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 5 מנות סועדים. זה יהיה להיט שלך סתיו אירוע. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. מהכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 42 דקות. גשו לסופר וקנו מלח, שמן שומשום, בטטות, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון מחזורי תפוחים כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, וכל 30 דיאטה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף יוצא מן הכלל של 82%. נסו תבשיל בטטה עדשים אדומות בקארי, תבשיל בטטה ועדשים בקארי קוקוס, ו תבשיל בטטה ועדשים בקארי איטי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 45
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
שלב בטטה, 2 כפיות שמן ו -1 / 4 כפית מלח בתבנית צלייה רדודה המצופה בתרסיס בישול; לזרוק לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
3
מורחים לשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
4
אופים בחום של 450 למשך 40 דקות או עד שהם רכים והקצוות מתחילים להשחיר.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
מפזרים טלה עם יתרת 1/4 כפית מלח ואבקת קארי; זורקים היטב לציפוי אחיד.
מרכיבים שתצטרך
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
6
מחממים 1/2 כפית שמן בתנור הולנדי גדול על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
7
מוסיפים חצי כבש; מבשלים 6 עד 7 דקות או עד להשחמה, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
8
הסר כבש מהתבנית; שמור על חום. חזור על התהליך עם 1/2 כפית שמן וחצי הנותרים של כבש.
מרכיבים שתצטרך
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
מוסיפים הנותרים 1 כפית שמן למחבת.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
מוסיפים בצל, שום ומרק 1/2 כוס; מבשלים 4 דקות או עד שהבצל רך, מגרדים את התבנית כדי לשחרר חתיכות שחומות.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
מניחים חצי בטטות קלויות ומרק שנותר במעבד מזון או בבלנדר; מעבדים עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
12
מוסיפים תערובת מחית לתערובת הבצל במחבת. מערבבים פנימה את המחצית הנותרת של בטטות קלויות, טלה, חצי וחצי ופלפל אדום גרוס, ומבשלים על אש בינונית 5 דקות או עד לחימום יסודי.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות