תבשיל טלה בקארי ובטטה עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים העיקרית שלכם. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 20 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל של 417 קלוריות. המתכון הזה מכסה 28% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 5 מנות סועדים. זה יהיה להיט שלך סתיו אירוע. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. מהכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 42 דקות. גשו לסופר וקנו מלח, שמן שומשום, בטטות, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון מחזורי תפוחים כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, וכל 30 דיאטה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף יוצא מן הכלל של 82%. נסו תבשיל בטטה עדשים אדומות בקארי, תבשיל בטטה ועדשים בקארי קוקוס, ו תבשיל בטטה ועדשים בקארי איטי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 45
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
שלב בטטה, 2 כפיות שמן ו -1 / 4 כפית מלח בתבנית צלייה רדודה המצופה בתרסיס בישול; לזרוק לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
3
מורחים לשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
4
אופים בחום של 450 למשך 40 דקות או עד שהם רכים והקצוות מתחילים להשחיר.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
מפזרים טלה עם יתרת 1/4 כפית מלח ואבקת קארי; זורקים היטב לציפוי אחיד.
מוסיפים בצל, שום ומרק 1/2 כוס; מבשלים 4 דקות או עד שהבצל רך, מגרדים את התבנית כדי לשחרר חתיכות שחומות.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
מניחים חצי בטטות קלויות ומרק שנותר במעבד מזון או בבלנדר; מעבדים עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
12
מוסיפים תערובת מחית לתערובת הבצל במחבת. מערבבים פנימה את המחצית הנותרת של בטטות קלויות, טלה, חצי וחצי ופלפל אדום גרוס, ומבשלים על אש בינונית 5 דקות או עד לחימום יסודי.