קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות15
ציון בריאות6
מגזין

תבשיל ספגטי II

תבשיל ספגטי II
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל ספגטי תבשיל II. מנה זו מכילה סביב 13 גרם חלבון 5 גרם של שומן, וסך הכל 212 קלוריות. מתאים ל-15 מנות. מתכון זה מ Allrecipes יש 2 אוהדים. אם יש לכם עגבניות משומר, ספגטי, גבינת צ'דר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. וזה די טוב. נסו תבשיל ספגטי, תבשיל ספגטי, ו תבשיל ספגטי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
מוסיפים פסטה ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
3
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
במחבת בינונית מעל חום בינוני גבוה, לבשל בשר טחון עד חום.
מרכיבים שתצטרך
בשר טחוןבשר טחון
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
ניקוז.
6
מניחים בשר בתבנית אפייה 9x13 אינץ'. למעלה עם עגבניות, מרק עגבניות ומיץ עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ עגבניותמיץ עגבניות
מרק עגבניותמרק עגבניות
עגבנייהעגבנייה
בקרבקר
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
7
שכבה של ספגטי על עגבניות וגופייה עם גבינת צ ' דר קרועה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ ' דר גרוסהגבינת צ ' דר גרוסה
ספגטיספגטי
עגבנייהעגבנייה
8
אופים בתנור שחומם מראש במשך 45 דקות, עד הגבינה הוא זהוב תוסס.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Antinori Badian Passignano קיאנטי Classico Gran Selezione. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 60 דולר.
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
בצבע אדום אודם עז, היין מציג ניחוחות הן של פירות והן את התחושות האופייניות של אלון, אשר מתמזגים בהרמוניה ומציעים גם הערות בלסמיות וגרפיט על האף. החיך עשיר, עם טאנינים גמישים ומאוזנים יחד עם הרעננות התוססת האופיינית לסנג ' ובזה. הסיום ואת טעם לוואי הם של התמדה בולטת לחזור על הערות של פירות יער הראשון הרגיש על האף.