תבשיל ספגטי II
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל ספגטי תבשיל II. מנה זו מכילה סביב 13 גרם חלבון 5 גרם של שומן, וסך הכל 212 קלוריות. מתאים ל-15 מנות. מתכון זה מ Allrecipes יש 2 אוהדים. אם יש לכם עגבניות משומר, ספגטי, גבינת צ'דר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. וזה די טוב. נסו תבשיל ספגטי, תבשיל ספגטי, ו תבשיל ספגטי (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים פסטה ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; לנקז.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
במחבת בינונית מעל חום בינוני גבוה, לבשל בשר טחון עד חום.
מניחים בשר בתבנית אפייה 9x13 אינץ'. למעלה עם עגבניות, מרק עגבניות ומיץ עגבניות.
שכבה של ספגטי על עגבניות וגופייה עם גבינת צ ' דר קרועה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 45 דקות, עד הגבינה הוא זהוב תוסס.