תבשיל עוף ואורז בר
תבשיל עוף ואורז בר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 24 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 508 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שקדים, בצל, בישול מהיר ואורז לערבב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. מתכונים דומים: תבשיל עוף ואורז בר, תבשיל עוף ואורז בר, ו תבשיל אורז עוף ופרא.
הוראות
תנור חום עד 177°. ספריי 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפיית זכוכית עם ספריי בישול. בסיר 3 ליטר, להמיס 3 כפות חמאה על חום בינוני. מבשלים בצל בחמאה 2 עד 3 דקות, ערבוב מדי פעם, עד פריך רך אבל לא חום.
מערבבים בקמח, ערבוב טוב. מערבבים חצי וחצי, מים, שרי וחבילת תיבול מתערובת אורז. מבשלים 5 עד 6 דקות, ערבוב כל הזמן, עד מבעבע. מערבבים אורז ועוף. מבשלים 3 עד 4 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד התערובת מתעבה.
בינתיים, בקערה גדולה, לזרוק קוביות לחם ושקדים עם 1/4 כוס חמאה מומסת, באמצעות כף.
מפזרים באופן שווה על תבשיל.
אופים חשוף 20 עד 30 דקות או עד ציפוי זהוב חום.
בואו לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.