תבשיל עוף עם כופתאות עשב יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 65 גרם חלבון 69 גרם של שומן, וסך הכל 1134 קלוריות. המתכון הזה מכסה %51 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם קנסות herbes, תפוחי אדמה, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכונים דומים: תבשיל ירקות עם כופתאות עשב, תבשיל בורגנדי איטי עם כופתאות עשב, ו תבשיל ירקות בקר חורפי עם כופתאות עשב רכות.
הוראות
1
מניחים את העוף, גזר, סלרי, בצל, עלה דפנה, פלפל ומלח בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מוסיפים מים קרים עד שהעוף רק מכוסה ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה. להפחית את החום לרתיחה חשופה ולבשל במשך 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
3
הסר את העוף מן הסיר ולתת מגניב במשך 15 דקות. בעוד העוף מתקרר, להמשיך להרתיח את המים והירקות הנותרים בסיר. כאשר העוף התקרר מספיק כדי לגעת, להפשיט משם כמה שיותר בשר ככל שאתה יכול. להחזיר את עצמות העוף לעציץ ולהמשיך לרתוח, בחום גבוה, עד המניה צמצמה לכ -3 כוסות. בעוד המניה מצטמצמת, לחתוך את בשר העוף לחתיכות אתה רוצה לראות בסוף המזלג שלך. מסננים מלאי דרך מסננת או מסננת. לחץ על מוצקים מעט כדי לחלץ יותר מניות. להשליך מוצקים (עצמות עוף וירקות). (את העוף ואת המניה ניתן לבשל עד יום קדימה ושמר בקירור).
מרכיבים שתצטרך
עצמות עוף
חתיכות חזה עוף ללא עצמות וללא עור (בערך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
קפה מבושל חזק וחם
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4
הסר את שכבת השומן שנוצרת על גבי המניה לאחר בקירור, ולהשליך.הכן את המילוי: בסיר גדול, להמיס חמאה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
מוסיפים את הבצל, שומר, גזר, סלרי, פטריות ושום, ומבשלים עד הבצלים שקופים, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
מערבבים בעדינות עם מזלג עד בצק רך נוצר.זרוק כפיות מעוגלות של בצק הכופתאות על פני השטח של תבשיל העוף (אתה צריך לקבל על 15 כופתאות); לכסות ומבשלים עד כופתאות מבושלים דרך, על 15 דקות. אל תציצו-הקיטור הוא מה שמבשל כופתאות שלך דרך.מנות כפית של עוף, רוטב, ירקות וכופתאות לצלחות מרק ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)