תבשיל פטריות ומרסלה עם קרום פולנטה נטול גלוטן, מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 696 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 45 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לכם חמאה, פטרוזיליה שטוחה, כובעי פטריות פורטובלו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. נסו תבשיל עגבניות ובשר עם קרום פולנטה, פטריות ופלפל אדום קלוי pizzan על קרום פולנטה ללא גלוטן, ו רביולי מרסלה עוף עם רוטב שמנת מרסלה פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 400 מעלות F. מכסים את הפטריות המיובשות עם כ 2 כוסות מים בסיר קטן. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים כדי לשחזר אותם. בינתיים, לחמם את EVOO בתנור הולנדי על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
פטריות מיובשות
מים
שמן זית כתית מעולה
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
תנור
2
מוסיפים את פורטובלו ומערבבים פטריות טריות ומבשלים עד מחשיך ומכרז, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות טריות
3
מוסיפים את השום, רוזמרין, קורנית, גזר ובצל, ומתבלים במלח ופלפל. לבשל, לערבב, 7 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
רוזמרין
גזר
שום
בצל
טימין
4
מוסיפים את רסק העגבניות ומערבבים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
רסק עגבניות
5
הוסף את Marsala ו deglaze המחבת, גירוד את חתיכות השחמה מלמטה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
מוסיפים את הפטריות המיובשות הספוגות ואת רוב מרק הבישול, ומשאירים מאחור את הכפית האחרונה כשחצץ יכול להתיישב שם.
מרכיבים שתצטרך
פטריות מיובשות
מרק
7
להעביר את התבשיל לתבשיל 10 עד 12 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
תבשיל
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרה
8
מחממים את החלב ו 1 1/2 כוסות מים לרתיחה בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
מים
חלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
9
לטאטא פולנטה ומבשלים, לטאטא, עד מעובה.
מרכיבים שתצטרך
פולנטה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
10
הסר מהחום בעוד הפולנטה היא עדיין pourable ומערבבים את החמאה, פרמזן ומלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
פרמזן
פולנטה
חמאה
11
יוצקים את הפולנטה על הפטריות בצלחת התבשיל. למעלה עם גבינה מעושנת ומפזרים פטרוזיליה. מכסים את התבשיל בנייר כסף ואופים במשך 20 דקות. לחשוף ולאפות עד זהב תוסס על גבי, 15 עד 20 דקות יותר. הערה של קוק: אם אתה לא משרת את התבשיל מיד, להרכיב אותו אבל לא לאפות. מגניב, ואז לאחסן במקרר.