תבשיל פירות ים לחג המולד
אם יש לך בשר לובסטר, שרימפס, סלרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 81%. מתכונים דומים: סלט פירות ים חג המולד (Cappon Magro), תבשיל פירות ים או תבשיל טונה טעים, ו תבשיל פירות ים * למי שלא אוהב פירות ים*.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים קלות תבנית אפייה בינונית.
ממיסים 3 כפות חמאה במחבת, מטגנים את הבצל והסלרי עד למכרז.
מחממים את החלב בסיר על חום בינוני, ומערבבים את הקמח ו 1 1/2 כפיות חמאה עד מעורבב היטב. בהדרגה למזג את הגבינה לתוך התערובת. מתבלים במלח ופלפל.
בקערה בינונית, מערבבים את הבצל והסלרי עם תערובת רוטב הגבינה. תזרקו פנימה את בשר הסרטן, הלובסטר, השרימפס והצדפות.
העברה לתבנית אפייה מוכנה.
אופים שנחשפו בתנור שחומם מראש 25 דקות, או עד מאכלי הים הוא אטום ואת פני השטח הוא השחמה קלות.