קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות17
מגזין

תבשיל פירות ים לחג המולד

תבשיל פירות ים לחג המולד
אם יש לך בשר לובסטר, שרימפס, סלרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 81%. מתכונים דומים: סלט פירות ים חג המולד (Cappon Magro), תבשיל פירות ים או תבשיל טונה טעים, ו תבשיל פירות ים * למי שלא אוהב פירות ים*.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים קלות תבנית אפייה בינונית.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
ממיסים 3 כפות חמאה במחבת, מטגנים את הבצל והסלרי עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
סלריסלרי
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מחממים את החלב בסיר על חום בינוני, ומערבבים את הקמח ו 1 1/2 כפיות חמאה עד מעורבב היטב. בהדרגה למזג את הגבינה לתוך התערובת. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
חמאהחמאה
גבינהגבינה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
4
בקערה בינונית, מערבבים את הבצל והסלרי עם תערובת רוטב הגבינה. תזרקו פנימה את בשר הסרטן, הלובסטר, השרימפס והצדפות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב גבינהרוטב גבינה
בשר סרטניםבשר סרטנים
צדפותצדפות
לובסטרלובסטר
סלריסלרי
בצלבצל
שרימפסשרימפס
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
העברה לתבנית אפייה מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
6
אופים שנחשפו בתנור שחומם מראש 25 דקות, או עד מאכלי הים הוא אטום ואת פני השטח הוא השחמה קלות.
מרכיבים שתצטרך
מאכלי יםמאכלי ים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור