קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות16
מגזין

תבשיל צדפות עם תפוחי אדמה ורוטב פטרוזיליה

תבשיל צדפות עם תפוחי אדמה ורוטב פטרוזיליה
תבשיל צדפות עם תפוחי אדמה ופירה פטרוזיליה דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 12 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 276 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה עובד טוב כמו מרק זול למדי עבור סתיו. אם יש לך צדפות חמאה, שן שום, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וזה די טוב. נסו תבשיל צדפות עם תפוחי אדמה ורוטב פטרוזיליה, מרק צדפות מיסו עם שמן פטרוזיליה, ו פיצת צדפה, צ'ילי ופטרוזיליה מ "פראני" (מתכונים דומים).

הוראות

1
לשטוף את הצדפות היטב, בכמה שינויים של מים, עד המים אינם מכילים עקבות של חול. (אתה יכול לשטוף את הצדפות שעות או אפילו יום מראש; לשמור אותם בקערה גדולה או מסננת להגדיר מעל קערה, חשוף, במקרר.)
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
שים אותם במחבת רחבה, עמוקה או בסיר יחד עם תפוחי אדמה, יין, וגבעולי פטרוזיליה עבים. לכסות ולהפוך את החום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
בעוד הצדפות ותפוחי האדמה מתבשלים, משלבים את עלי הפטרוזיליה וגבעולים דקים בבלנדר עם השום והשמן. מחית, הוספת מים לפי הצורך (זה יהיה 1/2 כוס או יותר) לעשות מחית חלקה.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
מוסיפים מלח לפי הטעם ומעבירים לקערה.
מרכיבים שתצטרך
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מבשלים את תערובת צדפה תפוחי אדמה עד תפוחי אדמה רכים, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
6
הסר את הצרור של גבעולים עבים, ולאחר מכן מערבבים כמחצית מחית לתוך התערובת לשרת, עובר את השאר ליד השולחן.
7
טעם
8
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
9
מארק ביטמן הוא המחבר של שובר קופות המתכונים הטובים ביותר בעולם (ברודווי, 200
10
והרב מכר הקלאסי איך לבשל הכל, שמכר יותר ממיליון עותקים. הוא גם המחבר, עם ז 'אן ז' ורז 'וונגריכטן, פשוט עד מרהיב וז' אן ז 'ורז': בישול בבית עם שף ארבעה כוכבים. מר ביטמן הוא סופר פורה, מופיע לעתים קרובות ברדיו ובטלוויזיה, והוא המארח של המתכונים הטובים ביותר בעולם, סדרה בת 13 חלקים בטלוויזיה ציבורית. הוא גר בניו יורק ובקונטיקט.

יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג

צדפות ניתן לזווג עם שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. אתה יכול לנסות שרדונה GEN5. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 9 דולר לבקבוק.
GEN5 שרדונה
GEN5 שרדונה
שרדונה ידידותי מאוד, עם טעמי פירות טרופיים עסיסיים, קמצוץ שמנת וגימור ארוך ובהיר. במשך חמישה דורות המשפחה שלנו חיה ועבדה את אדמתנו בלודי, קליפורניה, תמיד שואפת לעזוב את הארץ במצב טוב יותר עבור הבאדור.