תבשיל צלעות חזיר
תבשיל צלעות חזיר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מכיל 6 מנות עם 495 קלוריות, 34 גרם חלבון ו-29 גרם שומן כל אחת. תמורת $3.08 למנה, מתכון זה מכסה 21% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. אפשר ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד לסתיו. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש קמח, בצל מטוגן, ג'ינג'ר טחון ופלפל. מההכנה ועד הצלחת, מתכון זה לוקח כשעה ו-20 דקות. בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 51%. קדרת צלעות חזיר, קדרת צלעות חזיר ותבשיל צלעות חזיר דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, מערבבים את הקמח, המלח והפלפל.
מוסיפים צלעות חזיר, אחת בכל פעם, ומנערים לציפוי.
במחבת גדולה משחימים צלעות חזיר בשמן משני הצדדים. מסדרים בשכבה אחת ב-13 אינץ' לא משומן. x 9 אינץ'. תבנית אפייה. בקערה גדולה מערבבים את המרק, 1/2 כוס שמנת חמוצה, מרק, ג'ינג'ר ורוזמרין; יוצקים על צלעות.
מכסים ואופים ב-350 מעלות למשך 45-50 דקות או עד לריכוך. מערבבים את יתרת השמנת החמוצה לרוטב.
אופים, ללא כיסוי, במשך 10 דקות או עד שהבצל מזהיב.