תבשיל קישואים נקניק גביני
אם יש לך בערך 1 שעה ו 30 דקות כדי לבלות במטבח, תבשיל קישואים נקניק גביני עשוי להיות סופר ללא גלוטן וללא חלב מתכון לנסות. למנה העיקרית הזו יש 343 קלוריות, 16 גרם חלבון, ו 24 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 8. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-14 היו אומרים שהוא הגיע למקום. מתכון זה מכלמתכונים דורש מזון גבינה מעובד, אורז, עגבניות, קישואים קישואים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. עם כפית ציון 44%, המנה הזו טובה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם מחבת אורז קישואים עם נקניק גבינה, תבשיל קישואים גביני, ו תבשיל קישואים גביני.
הוראות
מערבבים את האורז והמים בסיר קטן ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש לנמוכה, ומבשלים כ -20 דקות, או עד שהם רכים.
מחממים את התנור ל 325 מעלות צלזיוס (165 מעלות צלזיוס).
מבשלים נקניק ובצל במחבת גדולה על אש בינונית, תוך ערבוב עד להשחמה אחידה.
מסננים עודפי שומן. מערבבים קישואים ועגבניות, ומבשלים עד שהם רכים. מערבבים פנימה אורז, פטריות וגבינה. מתבלים באורגנו, מלח ופלפל.
מורחים לתבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ', או לתבנית קדירה של 2 ליטר.
אופים, מכוסה, במשך שעה 1 בתנור שחומם מראש, או עד שחום קל ומבעבע.