תבשיל קציצה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית,אז נסו תבשיל קציצות. מנה אחת מכילה 544 קלוריות, 38 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. אם יש לכם גבינת פרמזן, תיבול, אבקת שום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. עם כפית ציון 48%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: קציצה תת תבשיל, קציצה תת תבשיל, ו קציצה תת תבשיל.
הוראות
מבשלים פסטה לפי הוראות החבילה. בינתיים, בקערה קטנה, שלבו את פירורי הלחם, 2 כפות גבינת פרמזן, תחליף ביצה, תיבול איטלקי, אבקת בצל, מלח ואבקת שום. מפוררים תרנגול הודו מעל תערובת ומערבבים היטב.
מעצבים ל-1/2 אינץ'. כדורים; מניחים על תבנית עם נייר אפייה מצופה בתרסיס בישול.
אופים בחום של 350 כוס למשך 9-11 דקות או עד שכבר לא ורוד.
מסננים פסטה וקציצות. בקערה קטנה שלבו קציצות עם רוטב מרינדה. כף חצי מהתערובת ל -1 קו. תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול. מעליו מחצית מהפסטה, גבינת הקוטג ' והמוצרלה; מפזרים 1 כף גבינת פרמזן. חזור על שכבות.
מכסים ואופים ב 350 במשך 20-25 דקות או עד שהגבינה נמסה.