תבשיל שעועית ירוקה טעים לחלוטין מאפס
חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו בצל מטוגן, פטריות קרים, קמח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב השמנת החמוצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים שמנת חמוצה כקינוח. . עם כפית ציון 77% המנה הזאת טובה. מתכונים דומים: בהחלט טעים, בשר רזה תבשיל Enchilada שעועית עם נקודות שומרי משקל, תבשיל שעועית ירוקה מאפס, ו תבשיל שעועית ירוקה מאפס.
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מניחים שעועית ירוקה לסיר וממלאים בערך 1/2 אינץ ' של מים. מביאים לרתיחה ואדים עד שעועית רך אבל עדיין ירוק בהיר, על 5 דקות.
מסננים וזורקים עם הפטריות. תניח בצד.
ממיסים את החמאה במחבת גדולה על אש בינונית.
מוסיפים את הבצל והפטרוזיליה; מבשלים ומערבבים עד הבצל רך.
לטאטא בקמח עד מעורבב, ואז לערבב את גרידת לימון, מלח ופלפל. בהדרגה לטאטא בחלב, ערבוב כל הזמן, כך שאין צורה גושים ולאחר מכן מערבבים בשמנת חמוצה. חם מעל חום בינוני עד שהרוטב מתחיל לבעבע. לזרוק את השעועית הירוקה ואת הפטריות, ערבוב למעייל.
להסיר מהחום ולזרוק בקצרה עם כמה גבינת צ ' דר בצל מטוגן צרפתי, שמירת חלק מכל כדי לפזר מעל. כפית לתוך תבשיל 1 1/2 ליטר העליון עם בצל וגבינה שמורים.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהגבינה נמסה, כ -15 דקות.