תבשיל תפוח ים
תבשיל ים תפוח עשוי להיות בדיוק הארוחה שאתה מחפש. צופה בדמות שלך? מתכון צמחוני לקטו אובו זה מכיל 212 קלוריות, 2 גרם חלבון ו-3 גרם שומן למנה. מתאים ל-8 מנות. תמורת 64 סנט למנה, מתכון זה מכסה 10% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם צימוקים, חמאה, תפוחי סבתא סמית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה מושלם לסתיו. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-12 יאמרו שהוא הגיע למקום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 36%, וזה די גרוע. מתכונים דומים: קדירת ים תפוחים, קדירת ים מעולה ותפוח, קדירת ים.
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים קלות תבשיל של 2 ליטר.
בתבשיל הקדירה, שכבו לסירוגין את הבטטות והתפוחים.
בסיר בינוני על אש בינונית מערבבים יחד סוכר חום, 1/3 כוס מים, קינמון, צימוקים, חמאה ומלח. מבשלים 5 דקות.
בקערה קטנה מערבבים יחד את יתרת המים והקמח.
מערבבים עם תערובת הסוכר החום.
יוצקים על הבטטה והתפוחים.
מניחים מעל את פרוסות הלימון.
אופים מכוסה בתנור שחומם מראש 20 דקות. חושפים וממשיכים לאפות 20 דקות, או עד שהבטטות והתפוחים רכים.