תיפוף שומשום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל תיפוף שומשום. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 251 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. אם יש לכם רוטב ברביקיו, רוטב טריאקי, שומשום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב זרעי שומשום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שומשום כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו תיפוף שומשום, תיפוף יפני, ו תופים בלסמי עוף (מתכונים דומים).
הוראות
בתוך שקית פלסטיק גדולה resealable, לשלב רוטב טריאקי, שרי, זרעי שומשום.
מוסיפים תיפוף עוף, פונים למעיל. חותם תיק ומקרר לפחות 30 דקות, או עד 1 יום.
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
קו גיליון עוגיות עם נייר כסף. באמצעות מלקחיים, להעביר drumettes גיליון עוגיות. תשליך את המרינדה.
אופים עד תופים הם חום זהוב, על 15 דקות.
מערבבים רוטב ברביקיו, דבש, ושמן שומשום בקערה קטנה.
מברשת תופים עם חצי תערובת רוטב ואופים במשך 5 דקות יותר. באמצעות מלקחיים נקיים, להפוך תופים מעל, מברשת בצד השני עם תערובת רוטב, ואופים במשך 5 דקות יותר.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.