תירס קרמל קשיו מתכון מוכן בסביבות 1 שעה ו 25 דקות והוא בהחלט נהדר ללא גלוטן ולקטו אובו צמחוני אפשרות לאוהבי אוכל אמריקאי. אתה מקבל הר ד ' אובר שמשרת 24. מנה אחת מכילה 980 קלוריות, 28 גרם חלבון, ו 21 גרם שומן. לכו לחנות ואספו מלח, סירופ תירס, קרם אבנית ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. 69 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 86%, וזה מצוין. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם תירס קרמל בייקון וקשיו, תירס קרמל בייקון וקשיו, ו תירס קרמל בייקון וקשיו.
הוראות
1
מחממים תנור ל 200 מעלות צלזיוס (95 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מערבבים פופקורן וקשיו יחד בתבנית צלייה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
קשיו
פופקורן
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייה
3
שלבו סוכר חום, סירופ תירס, חמאה, מלח וקרם אבנית בסיר גדול. מביאים לרתיחה, תוך ערבוב מתמיד, עד שמדחום ממתקים המוחדר לאמצע הסירופ, לא נוגע בתחתית, קורא 260 מעלות פרנהייט (127 מעלות צלזיוס), 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטר
סוכר חום
סירופ תירס
חמאה
סירופ
מלח
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקים
מחבת רוטב
4
מסירים סירופ מהאש; מערבבים פנימה סודה לשתייה.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
סירופ
5
יוצקים מעל פופקורן וקשיו; מערבבים לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
קשיו
פופקורן
6
אופים בתנור שחומם מראש, תוך ערבוב כל 20 דקות, עד תערובת הסוכר יש אפוי קרמל על פופקורן וקשיו, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
קשיו
פופקורן
סוכר
ציוד שתשתמש בו
תנור
7
מורחים תירס קרמל קשיו על תבנית מרופדת בנייר אפייה להתקררות. אם רוצים, יוצרים כדורים בעודם חמים.
פופקורן קרמל עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות את לורן-פריר ברוט. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-40 דולר לבקבוק.
לורנט-פריר ברוט
לורן-פריר ברוט ל-פ הוא נושא הדגל של סגנון הבית של לורן-פריר. פריך, רענן ואלגנטי, ברוט ל-פ משקף את המהות הבסיסית של השמפניות שלנו.הצבע הוא גוון זהוב חיוור, עם בועות עדינות ומתמשכות. האף טרי ועדין, מראה מורכבות טובה עם רמזים של פירות הדר ופירות לבנים. הסגנון הקל של ברוט ל-פ הוביל את הדרך להפוך את השמפניה למשקה האפריטיף האידיאלי. האיזון המושלם שלו, פריכות הטעמים והעדינות הופכים אותו גם לבן לוויה האידיאלי לדגים, עופות ובשר לבן.