קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות16
ציון בריאות5
מגזין

תערובת החטיפים המתוקה של קרי

תערובת החטיפים המתוקה של קרי
תערובת החטיפים המתוקה של קרי עשויה להיות מתכון טוב להרחבת אוסף ההר ד ' אובר שלך. מתכון זה משמש 16. מנה אחת מכילה 430 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 23 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 3 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. אם יש לכם חמוציות, חמאה, בייגלה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 55 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית די טוב של 50%. נסו חטיף מתוק לערבב, חטיף מתוק לערבב, ו חטיף מתוק לערבב עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מחממים תנור ל 250 מעלות צלזיוס (120 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
ממיסים חמאה במחבת צלייה גדולה על אש בינונית. מערבבים סוכר חום, קינמון, ג ' ינג ' ר ואגוז מוסקט לחמאה המומסת.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
יכול דיאט קרם סודהיכול דיאט קרם סודה
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
3
מוסיפים דגני שיבולת שועל קלויים, עוגיות חיטה מגורדות, ריבועי דגני אורז, בייגלה ואגוזים; מערבבים לציפוי בתערובת החמאה.
מרכיבים שתצטרך
דגני חיטה גרוסיםדגני חיטה גרוסים
לחתוך לחתיכות בגודל 3/8 אינץ'לחתוך לחתיכות בגודל 3/8 אינץ'
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ריבת תותים ללא גרעינים, מחולקתריבת תותים ללא גרעינים, מחולקת
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
4
אופים בתנור שחומם מראש, תוך ערבוב כל 15 דקות, במשך שעה 1. מניחים בצד להתקרר; מעבירים לקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מקפלים חתיכות שוקולד לבן וחמוציות מיובשות דרך תערובת הדגנים; מורחים על דף גדול של נייר שעווה להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפס לבןשוקולד צ ' יפס לבן
חמוציות מיובשותחמוציות מיובשות
ריבת תותים ללא גרעינים, מחולקתריבת תותים ללא גרעינים, מחולקת
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם הבחירות המובילות שלי לאנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא לורן-פרייה ברוט. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -40 דולר.
לורנט-פריר ברוט
לורנט-פריר ברוט
לורן-פריר ברוט ל-פ הוא נושא הדגל של סגנון הבית של לורן-פריר. פריך, רענן ואלגנטי, ברוט ל-פ משקף את המהות הבסיסית של השמפניות שלנו.הצבע הוא גוון זהוב חיוור, עם בועות עדינות ומתמשכות. האף טרי ועדין, מראה מורכבות טובה עם רמזים של פירות הדר ופירות לבנים. הסגנון הקל של ברוט ל-פ הוביל את הדרך להפוך את השמפניה למשקה האפריטיף האידיאלי. האיזון המושלם שלו, פריכות הטעמים והעדינות הופכים אותו גם לבן לוויה האידיאלי לדגים, עופות ובשר לבן.