תפוח אדמה זהב יוקון ולביבות ארטישוק ירושלמיות עם תפוח-מיונז חזרת ותרמסלטה
מתכון תפוח אדמה זהב יוקון ולביבות ארטישוק ירושלמיות עם מיונז חזרת תפוחים ו Taramasalatan מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט מצוין חלב חינם ו pescatarian ומתאים לאוהבי מזון יהודי. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 24 מנות. מנה אחת מכילה 140 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. אם יש לך taramasalatan הוא מיונז קרפיון יווני, בצל, מיונז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. חנוכה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. מתכונים דומים: לביבות תפוחי אדמה זהב יוקון, תפוחי אדמה יוקון זהב מוקרם עם חזרת, Gruyere ובצל מתוק, ו תפוח אדמה גראטן זהב ארטישוק-יוקון.
הוראות
1
בקערה בינונית, מערבבים יחד את חזרת, רסק תפוחים, חומץ, חרדל, ומיונז. מתבלים במלח ופלפל. לעשות קדימה: הרוטב יכול להתבצע ומאוחסן, במיכל אטום במקרר, עד 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חזרת
טעם מייפל לפי הטעם
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
1
קו קערה גדולה עם מפית בד נקי או מגבת מטבח ללא מוך.
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
עבודה בקבוצות, להשתמש בצד הגדול יותר של פומפיה תיבת או מעבד מזון מצויד מצורף פומפיה כדי לגרר בגסות תפוחי אדמה, ארטישוק ירושלמי, ובצל. כאשר הם מגורדים, מעבירים את הירקות לקערה מרופדת במגבת. אספו את פינות המגבת וסחטו כמה שיותר נוזל עודף ככל האפשר מהירקות.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוק ירושלמי
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
פומפיה
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
מעבירים את הירקות סחוטים לקערת ערבוב יבשה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקו
4
מוסיפים את הביצה והפטרוזיליה ומערבבים לשלב. תוך ערבוב התערובת, בהדרגה להוסיף את הקמח, ערבוב היטב לשלב.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
לוראן מטבח מקצועי®
(קיבלר)
5
קו תבנית אפייה גדולה עם מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
6
במחבת sauté גדולה על חום גבוה בינוני, חום 1/4 אינץ ' של שמן עד חם אבל לא מעשן. בדוק את הבלילה לבישול על ידי טיגון כמות קטנה של הבלילה בשמן החם—זה צריך להחזיק יחד ולא להתפרק כאשר התהפך. במידת הצורך, להוסיף קמח נוסף, 1 כף בכל פעם, אבל לנסות להוסיף מעט קמח ככל האפשר כדי ליצור לביבות אור.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
עבודה בקבוצות, ירידה 2-כף בגודל של הבלילה לתוך השמן החם ולהשתמש בחלק האחורי של כף כדי ללחוץ על הבלילה לתוך פנקייק בקוטר 1/2 אינץ'. מתבלים במלח ופלפל ומטגנים עד חום זהוב, כ 2 דקות. הפוך את הלביבות ולהמשיך טיגון עד חום זהוב, על 2 דקות. כשהם מסיימים לבשל, מעבירים את הלביבות לתבנית נייר מצופה במגבת.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1
מסדרים את הלביבות על צלחת גדולה או מגש וחצי העליון עם מיונז חזרת תפוחים וחצי עם taramasalata.
מרכיבים שתצטרך
Taramasalata
חזרת
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
לשימור,
2
מפזרים עירית טחון ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט