תפוחי אדמה אפויים פעמיים
תפוחי אדמה אפויים פעמיים יכולים להיות בדיוק המתכון ללא גלוטן שחיפשתם. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -12 גרם חלבון , 22 גרם שומן ובסך הכל 386 קלוריות . תמורת 91 סנט למנה , מתכון זה מכסה 13% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתאים ל-6 מנות. הוא עובד הכי טוב בתור תוספת, והוא מוכן בערך תוך שעה ו-10 דקות . אם יש לכם תפוחי אדמה לאפייה, חמאה, גבינת צ'דר חדה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 7 מעריצים. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 42% , וזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו בטטה אפויה בציפוי נקניק תפוח עוף ותפוחים ותפוחי אדמה אפויים בציפוי עוף מוקרם , קורנדביף אפוי עם כרוב מוקפץ ותפוחי אדמה חדשים אפויים , וקורנדביף אפוי עם כרוב מוקפץ ו תפוחי אדמה חדשים אפויים .
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל-400 מעלות F.
שוטפים את תפוחי האדמה ומחוררים אותם במזלג. משפשפים את תפוחי האדמה בשמן הזית ומניחים אותם על תבנית ג'לירול או תבנית עוגייה גדולה עם שוליים.
אופים את תפוחי האדמה במשך 45 דקות עד שעה, או עד שהם מוכנים.
מוציאים את תפוחי האדמה מהתנור וחותכים אותם לשניים לאורכם. לְהַפְרִישׁ. מנמיכים את טמפרטורת התנור ל-350 מעלות F.
כאשר תפוחי האדמה קרירים מספיק כדי להתמודד, גרפו את בשר תפוחי האדמה לתוך קערת ערבוב חשמלית גדולה.
מוסיפים את החלב, החמאה, השמנת החמוצה, הגבינה, מלח השום ומלח ופלפל לפי הטעם.
מערבבים עד לקבלת קרם. מחלקים את התערובת באופן שווה ומקפיפים אותה בחזרה לתוך קליפות תפוחי האדמה. מחזירים את תפוחי האדמה לתנור ל-15 דקות.
מוציאים מהתנור ומקשטים בבייקון ובבצל ירוק.