תפוחי אדמה וסלמון מעושן קוגל
תפוחי אדמה וסלמון מעושן קוגל נטול גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ו pescatarian ומספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 309 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שומן עוף, תפוחי אדמה חלודים, סלמון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. חנוכה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 20 דקות. וזה טוב. מתכונים דומים: סלמון עם בור רוז'ותפוח אדמה אפוי ממולא סלמון מעושן, סלט תפוחי אדמה סלמון מעושן, ו סלט תפוחי אדמה סלמון מעושן.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
מברשת 8 על ידי 12 צלחת לזניה עם 2 כפות של שומן עוף. במחבת בינונית על חום בינוני, להוסיף 1 כף שומן עוף ובצל, ו לטגן במשך 2 דקות,או עד שקוף.
בקערה גדולה, מערבבים תפוחי אדמה, בצל מבושל ושמיר יחד עם שומן עוף שנותר ומתבלים במלח.
מניחים תערובת בצלחת לזניה ואופים בתנור במשך 45 דקות עד 1 שעה, או עד תפוחי אדמה רכים במרכז פריך על גבי.
הסר מן המחבת ואת השכבה העליונה עם סלמון מעושן.
חותכים ל 10 מנות בגודל שווה לשרת.