לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני תוספת, אז נסו תפוחי אדמה מסולסל אפויים. חלק אחד מהמנה הזו מכיל בערך 12 גרם חלבון, 10 גרם שומן ובסך הכל 413 קלוריות. מתאים ל-2 מנות. תמורת 67 סנט למנה, מתכון זה מכסה 18% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אפשר ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד לחג הפסחא. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-5 דקות. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש אפיית תפוחי אדמה, בצל, חלב וקמח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 50%. הציון הזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו ירכי עוף אפויות פריכות עם תפוחי אדמה מסולסלים, ירכי עוף אפויות פריכות עם תפוחי אדמה מסולסלים ותפוחי אדמה מסולסלים.
הוראות
1
מערבבים בסיר קמח, חלב, מלח ופלפל עד לקבלת תערובת אחידה. להביא לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 1-2 דקות או עד שמסמיך. ב-1-Qt משומן. תבנית אפייה, שכבה מחצית מתפוחי האדמה, בצל ורוטב לבן. חזור על שכבות. לזרוק פירורי לחם וחמאה; מפזרים מעל. מכסים ואופים ב-375 מעלות למשך 50-55 דקות או עד שתפוחי האדמה רכים.