תפוחי אדמה קלויים מצופים פולנטה עם עשבי תיבול ושום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל תפוחי אדמה קלויים מצופה פולנטה עם עשבי תיבול ושום. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 357 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 30 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח ים גס, עשבי תיבול, פלפל ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. מתכונים דומים: פירה עם שום צלוי ועשבי תיבול, שום צ'ילי קלוי תפוחי אדמה עם עשבי תיבול טריים, ו פולנטה אפויה קרמית עם עשבי תיבול, בצל ירוק וסלט ים קלוי.
הוראות
1
מחממים תנור ל 425 ° F.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
חותכים תפוחי אדמה לחתיכות בגודל בינוני (כ 8 חתיכות לכל חצי תפוח אדמה).
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
3
מניחים תפוחי אדמה בסיר 2 ליטר של מים מלוחים.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
חום לרתיחה. להפחית את החום בינוני גבוה; מבשלים 10 דקות או עד תפוחי אדמה הם מזלג מכרז.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
5
מסננים תפוחי אדמה; מניחים בקערה גדולה. בעדינות לזרוק תפוחי אדמה עם פולנטה, מלח ים ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פולנטה
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
מחממים מחבת ברזל יצוק גדולה מעל חום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
7
מוסיפים שמן זית; מערבולת למעיל. כאשר שמן חם, להוסיף עשבי תיבול; לבשל 1 דקה.