סטייק ממולא תרד וגזר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 47 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 451 קלוריות. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 6 . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה מושלם עבור יום ולנטין. אם יש לך בייקון, תרד, סטייק צלע, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב אגוז מוסקט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מוסקט כקינוח. נסו סטייק צד ממולא תרד, תרד פטה ממולאים סטייק אגף, ו סטייק עוף ממולא פטריות ותרד (מתכונים דומים).
הוראות
1
מבשלים גזר בסיר של מים מלוחים רותחים עד בקושי מכרז, 6 עד 8 דקות, ואז לנקז (גזר ימשיך לבשל כפי שהם מגניבים). כאשר מגניב, לחתוך כל סעיף לאורכו 3 חתיכות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מבשלים בייקון במחבת על חום מתון, ערבוב, עד פריך, ולאחר מכן להעביר עם כפית מחוררת מגבות נייר לניקוז, שמירה על שומן. מערבבים יחד בייקון, פירורי לחם, פטרוזיליה, שום, אורגנו, מלח, פלפל, ציפורן, אגוז מוסקט, ו 2 כפות שומן בקערה עד בשילוב היטב.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
פחיות) מרק עוף דל נתרן
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
צרור תרד טרי (בערך
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
8 (U-12) שרימפס
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
שים סטייק על 2 גיליונות חופפים של ניילון נצמד (כל אחד על 2 מטרים) עם צד קצר של סטייק קרוב אליך. מחזיק סכין חדה במקביל משטח העבודה ומתחיל בצד ארוך, סטייק פרפר על ידי חיתוך אותו כמעט בחצי אופקית (לא כל הדרך), ואז לפתוח אותו כמו ספר.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
4
הפוך סטייק כך צד ארוך הוא קרוב אליך, ואז לארגן תרד באופן שווה על סטייק, משאיר גבול 1 אינץ ' לאורך קצה הרחוק ממך. תרד עליון עם חתיכות גזר, מסדר אותם במקביל לצד ארוך ומרווח אותם באופן שווה, ואז מפזרים באופן שווה עם תערובת פירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
רכז לימונדה מופשר, מחולק
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
5
החל בצד הקרוב אליך ושימוש בניילון נצמד כסיוע, להפשיל סטייק, בעדינות לחיצה על מילוי (לא להתגלגל חזק מדי או מילוי יחמוק מקצוות), ולאחר מכן לקשור סטייק לרוחב עם מחרוזת במרווחים 3/4 אינץ'. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
דראגי פנינה לבנות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקו
1
פתחי אוורור בתחתית הגריל ועל המכסה. אור chimney הערימה של פחם ויוצקים אותו באופן שווה על 1 צד של מתלה תחתון (יהיה לך שכבה כפולה או משולשת של פחם).
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
2
כאשר פחם הופך לבן אפרפר (15 עד 20 דקות מהתאורה) ואתה יכול להחזיק את היד 5 אינץ ' מעל מתלה העליון במשך 3 עד 4 שניות, לצרוב סטייק על כל הצדדים על מתלה משומן קל מעל גחלים עד השחמה היטב, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
3
העבר סטייק לצד של גריל ללא גחלים מתחת ומבשלים, מכוסה מכסה, פונה פעם אחת, עד מדחום מיידי לקרוא מוכנס באלכסון 2 אינץ ' לתוך החלק העבה ביותר של סטייק רושם 52°, 15 עד 20 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
ערמוני מים, משולבים
1
מחממים את כל המבערים על גבוה, ולאחר מכן להתאים את החום לגובה בינוני. צרוב סטייק מכל הצדדים על מתלה משומן קלות מעל להבות עד להשחמה טובה, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
2
כבה את המבער ישירות מתחת סטייק ומבשל, מכוסה מכסה, פונה פעם אחת, עד מדחום מיידי לקרוא מוכנס באלכסון 2 אינץ ' לתוך החלק העבה ביותר של סטייק רושם 52°, 25 עד 30 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
1
להעביר סטייק ללוח חיתוך ולתת לעמוד, מכוסה באופן רופף בנייר כסף, 20 דקות. בשר בקר ימשיך לבשל כפי שהוא עומד, להגיע 54° (בינוני-נדיר). להשליך מחרוזת, להיזהר לא לפרוש סטייק, לחתוך סטייק לפרוסות בעובי 1/2 אינץ ' עם סכין חדה.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
2
* זמין בחנויות לחומרי בניין וכמה חנויות מזון מיוחדות.
1
* סטייק יכול להיות מגולגל קשור 1 יום קדימה ומקורר, עטוף בניילון נצמד.* אם אתה לא מסוגל גריל, סטייק יכול להיות צרוב במחבת כבדה 12 אינץ ' (מסתיים של רול יבוא בצד) בשומן בייקון שנותר או 1 כף שמן, מפנה, 8 עד 10 דקות, ולאחר מכן הועבר למחבת צלייה קלוי באמצע תנור 350°f 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן