תרנגול הודו צלוי מייפל ורוטב דורש כ 45 דקות מתחילתו ועד סופו. למנה העיקרית הזו יש 431 קלוריות, 50 גרם חלבון, ו 20 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 20. 279 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מתכון זה מכלמתכונים דורשים סיידר תפוחים, עלה דפנה, מיורן וגרידת לימון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. עם כפית ציון 88%, המנה הזו מצוינת. נסו תרנגול הודו צלוי עסיסי עם רוטב מייפל, תרנגול הודו צלוי מזוגג בסירופ מייפל עם רוטב ריזלינג, ו תרנגול הודו צלוי פשוט עם רוטב הודו עשיר עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
מרתיחים סיידר תפוחים וסירופ מייפל בסיר כבד על אש בינונית-גבוהה עד להפחתה ל -1 / 2 כוס (כ -20 דקות).
מרכיבים שתצטרך
סיידר תפוחים
סירופ מייפל
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
מסירים מהאש ומערבבים פנימה 1/2 מהטימין והמיורן וכל גרידת הלימון.
מרכיבים שתצטרך
גרידת לימון
מרז ' ורם
טימין
3
מוסיפים את החמאה או המרגרינה ומקציפים עד להמסה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
4
מוסיפים מלח ופלפל גרוס לפי הטעם. מכסים ומקררים עד קר (סירופ יכול להתבצע עד 2 ימים קדימה).
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור טחון
סירופ
מלח
5
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
תנור
6
מניחים מתלה לתנור בשליש הנמוך ביותר של התנור.
ציוד שתשתמש בו
תנור
7
לשטוף ולייבש תרנגול הודו.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולה
8
מניחים הודו בתבנית צלייה גדולה. שקופיות יד תחת עור של שד כדי לשחרר שד עור. משפשפים 1/2 כוס מתערובת חמאת המייפל מתחת לעור השד. אם מתכננים מלית טורקיה לעשות זאת עכשיו. משפשפים 1/4 כוס מתערובת חמאת המייפל על החלק החיצוני של ההודו. עם מטבח מחרוזת עניבת רגליים של טורקיה יחד באופן רופף.
מרכיבים שתצטרך
חמאת מייפל
מילוי
טורקיה כולה
לשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
חוט מטבח
מחבת צלייה
9
מסדרים את הבצל הקצוץ, הסלרי הקצוץ והגזר הקצוץ סביב ההודו בתבנית הצלייה. אם תרצה, ניתן להוסיף את הצוואר והגיבלטים לירקות.
מרכיבים שתצטרך
ירק
גזר
סלרי
טורקיה כולה
בצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייה
10
מפזרים את יתרת הטימין והמיורן על הירקות ויוצקים את ציר העוף לתבנית.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוף
ירק
מרז ' ורם
טימין
ציוד שתשתמש בו
מחבת
11
צולים הודו בחום של 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס) למשך 30 דקות. הפחיתו את טמפרטורת התנור ל -350 מעלות פרנהייט (175 מעלות צלזיוס), וכסו את הודו באופן רופף בנייר כסף (צד מבריק לכיוון הודו). ממשיכים לצלות עד שהם רכים מאוד, ומתבלים מדי פעם במיצי מחבת. כ - 3 עד 4 שעות ללא מילוי, 4 עד 5 שעות ממולאות. נקב את מפרק הרגל במזלג, אם המיצים צלולים או ורודים קלושים אז ההודו מוכן.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולה
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
תנור
מחבת
12
מעבירים הודו לפלטה ומפרצון עם נייר כסף. שמור תערובת מחבת לרוטב.