קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות20
ציון בריאות21
מגזין

תרנגול הודו צלוי מייפל ורוטב

תרנגול הודו צלוי מייפל ורוטב
תרנגול הודו צלוי מייפל ורוטב דורש כ 45 דקות מתחילתו ועד סופו. למנה העיקרית הזו יש 431 קלוריות, 50 גרם חלבון, ו 20 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 20. 279 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מתכון זה מכלמתכונים דורשים סיידר תפוחים, עלה דפנה, מיורן וגרידת לימון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. עם כפית ציון 88%, המנה הזו מצוינת. נסו תרנגול הודו צלוי עסיסי עם רוטב מייפל, תרנגול הודו צלוי מזוגג בסירופ מייפל עם רוטב ריזלינג, ו תרנגול הודו צלוי פשוט עם רוטב הודו עשיר עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מרתיחים סיידר תפוחים וסירופ מייפל בסיר כבד על אש בינונית-גבוהה עד להפחתה ל -1 / 2 כוס (כ -20 דקות).
מרכיבים שתצטרך
סיידר תפוחיםסיידר תפוחים
סירופ מייפלסירופ מייפל
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מסירים מהאש ומערבבים פנימה 1/2 מהטימין והמיורן וכל גרידת הלימון.
מרכיבים שתצטרך
גרידת לימוןגרידת לימון
מרז ' ורםמרז ' ורם
טימיןטימין
3
מוסיפים את החמאה או המרגרינה ומקציפים עד להמסה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
4
מוסיפים מלח ופלפל גרוס לפי הטעם. מכסים ומקררים עד קר (סירופ יכול להתבצע עד 2 ימים קדימה).
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור טחוןפלפל שחור טחון
סירופסירופ
מלחמלח
5
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
מניחים מתלה לתנור בשליש הנמוך ביותר של התנור.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
לשטוף ולייבש תרנגול הודו.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
8
מניחים הודו בתבנית צלייה גדולה. שקופיות יד תחת עור של שד כדי לשחרר שד עור. משפשפים 1/2 כוס מתערובת חמאת המייפל מתחת לעור השד. אם מתכננים מלית טורקיה לעשות זאת עכשיו. משפשפים 1/4 כוס מתערובת חמאת המייפל על החלק החיצוני של ההודו. עם מטבח מחרוזת עניבת רגליים של טורקיה יחד באופן רופף.
מרכיבים שתצטרך
חמאת מייפלחמאת מייפל
מילוימילוי
טורקיה כולהטורקיה כולה
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
חוט מטבחחוט מטבח
מחבת צלייהמחבת צלייה
9
מסדרים את הבצל הקצוץ, הסלרי הקצוץ והגזר הקצוץ סביב ההודו בתבנית הצלייה. אם תרצה, ניתן להוסיף את הצוואר והגיבלטים לירקות.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
גזרגזר
סלריסלרי
טורקיה כולהטורקיה כולה
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
10
מפזרים את יתרת הטימין והמיורן על הירקות ויוצקים את ציר העוף לתבנית.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוףציר עוף
ירקירק
מרז ' ורםמרז ' ורם
טימיןטימין
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
11
צולים הודו בחום של 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס) למשך 30 דקות. הפחיתו את טמפרטורת התנור ל -350 מעלות פרנהייט (175 מעלות צלזיוס), וכסו את הודו באופן רופף בנייר כסף (צד מבריק לכיוון הודו). ממשיכים לצלות עד שהם רכים מאוד, ומתבלים מדי פעם במיצי מחבת. כ - 3 עד 4 שעות ללא מילוי, 4 עד 5 שעות ממולאות. נקב את מפרק הרגל במזלג, אם המיצים צלולים או ורודים קלושים אז ההודו מוכן.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תנורתנור
מחבתמחבת
12
מעבירים הודו לפלטה ומפרצון עם נייר כסף. שמור תערובת מחבת לרוטב.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
מחבתמחבת
13
להכנת רוטב: מסננים מיצי מחבת לכוס מדידה. כפית שומן ממיצים.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידהכוס מדידה
מחבתמחבת
14
הוסף מספיק ציר עוף להכנת 3 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוףציר עוף
15
מעבירים נוזלים לסיר כבד ומביאים לרתיחה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
16
מערבבים 3 כפות מתערובת חמאת המייפל השמורה עם הקמח בקערה קטנה ליצירת עיסה.
מרכיבים שתצטרך
חמאת מייפלחמאת מייפל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
17
מקציפים לתערובת מרק.
מרכיבים שתצטרך
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
18
מוסיפים את טימין טרי קצוץ עלה דפנה. מרתיחים עד שהם מצטמצמים ומסמיכים מעט, תוך הקצפה מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
טימין טריטימין טרי
עלי דפנהעלי דפנה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
19
מוסיפים ברנדי תפוחים אם רוצים ומתבלים במלח ופלפל גרוס לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור טחוןפלפל שחור טחון
ברנדי תפוחיםברנדי תפוחים
מלחמלח