המזרח התיכון הוא מקום של מטעמים ססגוניים, ארומטיים וטעימים ביותר. החל ממנות הרפתקניות ומסובכות ועד לכאלה שכמעט ולא דורשות טרחה ואפשר להכין תוך דקות ספורות.
כאן תמצאו רשימה של המתכונים המוצלחים ביותר, שיגרמו לכל אחד להתאהב במטבח המזרח תיכוני. חלקם מתכונים מסורתיים שהועברו מדור לדור, ואחרים הם פיתוח עכשווי של מנות בנות מאות שנים, עם עדכון לטעמים של המאה ה- 21.
הבחירות שלנו הן אותנטיות ובריאות, החל משיפודי טלה ועד לחם גבינות שטוח. ולגבי קינוחים, יש כלל אחד – כמה שיותר סוכר וסירופ, כך טוב יותר.