המטבח היווני מציע מגוון עשיר ומגוון להפליא של מזונות ומשקאות, תוצר של מסורת של אלפי שנים. כל ארוחה יוונית היא גם טיול בנבכי ההיסטוריה.
ספר הבישול הראשון נכתב על ידי מבקר האוכל היווני, ארכסטראטוס בשנת 330 לפני הספירה, דבר המצביע על כך שלבישול תמיד הייתה חשיבות ומשמעות בחברה היוונית.
מקור הכובע הלבן והגבוה של שפים מודרניים הוא ביוון.
האוכל היווני פשוט ואלגנטי, עם טעמים עדינים עד חזקים, מרקמים חלקים עד פריכים, טריים ונצחיים. הכנת אוכל יווני היא מסע הרפתקני לתוך ערש הציוויליזציה וארץ האלים של האולימפוס. המוסיקה של סלוניקי, הריחות של פיראוס, והעתיקות של אתונה. אתם מרגישים את זה?