קושיבינוני
מוכן ב13 דק.
מנות20
ציון בריאות1
מגזין

סלמון עם רוטב שמנת ליים לשניים

סלמון עם רוטב שמנת ליים לשניים
הכנת המנה לוקחת כ 13 דקות. גשו לסופר וקנו שמן קנולה, ליים, כמון טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: סלמון עם רוטב שמנת ליים, סלמון צרוב מחבת עם רוטב שמנת Cilantro סיד, ו מחבת צרובה בדבש מזוגגת עם רוטב לימון חמאה משחימים-הסלמון הטוב ביותר שאכלתי אי פעם.

הוראות

1
מגררים 1/4 כפית לקלף מ סיד ולסחוט 1/2 כפית מיץ. מערבבים יחד שמנת חמוצה, קליפת ליים, מיץ ליים, 1/4 כפית כמון, סוכר ופלפל בקערה קטנה. תניח בצד את רוטב הלימון.
מרכיבים שתצטרך
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
1/4 קילו פטריות שיטאקי, פרוסות1/4 קילו פטריות שיטאקי, פרוסות
קליפת לייםקליפת ליים
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
2
לשטוף וללטף סלמון יבש.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
3
מפזרים בצד הבשר עם הנותרים 1/2 כפית כמון ומלח.
מרכיבים שתצטרך
¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו
2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר
4
שמן חום במחבת nonstick 10 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת ללא שומןשמנת ללא שומן
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון אואגוז מוסקט טחון או
5
מוסיפים פילה, עור בצד למטה, ומבשלים 4 דקות. בזהירות להפוך פילה. המשך לבשל 2 עד 3 דקות יותר או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג (145F).
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
6
חותכים פילה ל 2 חתיכות.
7
מגישים עם רוטב ליים על גבי או בצד של סלמון.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה חנה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
חנה שרדונה
חנה שרדונה
עם צבע של דבש מבריק קש זהוב, יין זה מביא ניחוחות של אפרסק בגריל, פאי אגס, עם קרמל,נבל, אננס. על החיך, פרוסת תפוח טרי עם קרום עוגה, קרמל, עוגת אגס, אפרסק בגריל, טוסט ובננה.