קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות10
ציון בריאות5
מגזין

Tres Leches עוגה עם מנגו

Tres Leches עוגה עם מנגו
עוגת טרס-לטס עם מנגו היא אולי הקינוח שאתם מחפשים. מנה זו מכילה סביב 13 גרם חלבון 45 גרם של שומן, וסך הכל 732 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מתכון זה אופייני למטבח הדרום אמריקאי. אם יש לך סוכר, שמנת כבדה, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 5 דקות. מתכונים דומים: Tres Leches עוגה עם קרם מנגו, Tres Leches de Coco (קוקוס Tres Leches Cake), ו Tres Leches de Ron con Chocolate (Chocolate Rum Tres Leches Cake).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. משמנים תבנית אפייה מרובעת בגודל 8 אינץ ' עם שמן צמחי ומניחים את הקרקעית בנייר אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
הפוך את העוגה: הכה את הביצים והסוכר בקערה גדולה עם מערבל עד חיוור מעט עבה, על 6 דקות. לאט לאט לנצח את החמאה המומסת, ואז להכות את הוניל 1/4 כוס חלב שלם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
לטאטא את הקמח, אבקת אפייה ומלח בקערה. לנפות את תערובת הקמח על תערובת הביצה, ולאחר מכן לקפל בעדינות יחד עם מרית גומי כדי להפוך את הבלילה עבה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
מעבירים את הבלילה למחבת מוכנה ואופים עד שקיסם מוכנס למרכז העוגה יוצא נקי, כ -30 דקות. תריץ סכין לאורך הקצוות כדי לשחרר את העוגה מהמחבת.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
בינתיים, לטאטא את הנותרים 2 כוסות חלב מלא, חלב התאדה, חלב מרוכז ורום בקערה. פירס את העוגה החמה בכל רחבי עם מזלג, ואז לשפוך את תערובת החלב בהדרגה ובאופן שווה על גבי, לתת את העוגה לספוג את הנוזל עד שהכל משמש. מכסים ומקררים לפחות 1 שעה או לילה.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה כחולים2 פאונד תפוחי אדמה כחולים
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
דבש הדריםדבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
לפני ההגשה, לעשות את התוספת: לקלף, בור וקוביות המנגו. מחית חצי מנגו בבלנדר עם 2 כפות סוכר.
מרכיבים שתצטרך
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
מעבירים לקערה ומקפלים בקוביות הנותרות mango.In קערה נפרדת, לנצח את השמנת הכבדה ואת הנותרים 1 כף סוכר עם מערבל עד פסגות רכות טופס. פורסים את העוגה; מעל כל חתיכה עם קצפת ומפזרים קינמון.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
נייר אורזנייר אורז
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
8
מגישים את ציפוי מנגו בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
9
צילום: Con Poulos