קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות10
ציון בריאות5
מגזין

Tres Leches עוגה עם מנגו

Tres Leches עוגה עם מנגו
עוגת טרס-לטס עם מנגו היא אולי הקינוח שאתם מחפשים. מנה זו מכילה סביב 13 גרם חלבון 45 גרם של שומן, וסך הכל 732 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מתכון זה אופייני למטבח הדרום אמריקאי. אם יש לך סוכר, שמנת כבדה, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 5 דקות. מתכונים דומים: Tres Leches עוגה עם קרם מנגו, Tres Leches de Coco (קוקוס Tres Leches Cake), ו Tres Leches de Ron con Chocolate (Chocolate Rum Tres Leches Cake).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. משמנים תבנית אפייה מרובעת בגודל 8 אינץ ' עם שמן צמחי ומניחים את הקרקעית בנייר אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
הפוך את העוגה: הכה את הביצים והסוכר בקערה גדולה עם מערבל עד חיוור מעט עבה, על 6 דקות. לאט לאט לנצח את החמאה המומסת, ואז להכות את הוניל 1/4 כוס חלב שלם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
לטאטא את הקמח, אבקת אפייה ומלח בקערה. לנפות את תערובת הקמח על תערובת הביצה, ולאחר מכן לקפל בעדינות יחד עם מרית גומי כדי להפוך את הבלילה עבה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מעבירים את הבלילה למחבת מוכנה ואופים עד שקיסם מוכנס למרכז העוגה יוצא נקי, כ -30 דקות. תריץ סכין לאורך הקצוות כדי לשחרר את העוגה מהמחבת.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
דַק-דַק-
5
בינתיים, לטאטא את הנותרים 2 כוסות חלב מלא, חלב התאדה, חלב מרוכז ורום בקערה. פירס את העוגה החמה בכל רחבי עם מזלג, ואז לשפוך את תערובת החלב בהדרגה ובאופן שווה על גבי, לתת את העוגה לספוג את הנוזל עד שהכל משמש. מכסים ומקררים לפחות 1 שעה או לילה.
מרכיבים שתצטרך
קופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננתקופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננת
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
דבש הדריםדבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
לפני ההגשה, לעשות את התוספת: לקלף, בור וקוביות המנגו. מחית חצי מנגו בבלנדר עם 2 כפות סוכר.
מרכיבים שתצטרך
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
מעבירים לקערה ומקפלים בקוביות הנותרות mango.In קערה נפרדת, לנצח את השמנת הכבדה ואת הנותרים 1 כף סוכר עם מערבל עד פסגות רכות טופס. פורסים את העוגה; מעל כל חתיכה עם קצפת ומפזרים קינמון.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
מגישים את ציפוי מנגו בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
9
צילום: Con Poulos

מרכיבים