Foodiez
מתכונים
מגזין
מתכונים פופולריים
כריכי שפמנון עם רמיולדה Cajun
כריכי שפמנון מטוגנים בתנור
פילה שפמנון מטוגן במחבת
שפמנון גיבור עם עגבניות צרובות ומיונז
מגזין
לאחרונה
פופולרי
ראה הכל
השף הפנימי שלך עם שלושת המתכונים המובילים של טיילור סוויפט מה-Hangout האהוב שלה בניו יורק
Feb 19 · 9 דקות, 28 שניות קרא
20 מתכונים מעוררי תיאבון שאתה צריך לנסות היום!
Feb 19 · 6 דקות, 4 שניות קרא
שלטו באומנות הכנת פנקייקים מושלמות עם המתכון חסין התקלות הזה
Feb 19 · 4 דקות, 51 שניות קרא
המדע שמאחורי יין אדום: היתרונות הבריאותיים המפתיעים והסיכונים הפוטנציאליים שלו
Feb 6 · 5 דקות, 56 שניות קרא
12 קוקטיילי יין לטוויסט מתוחכם
Feb 6 · 6 דקות, 33 שניות קרא
ללגום, לסובב ולחגוג: כוסית ליום היין הלאומי ב-25 במאי
Feb 6 · 4 דקות, 39 שניות קרא
יום היין הלאומי למשקה ב-18 בפברואר
Feb 6 · 8 דקות, 35 שניות קרא
חוגגים את יום הסופלה עם תענוגות מענגים
Feb 4 · 8 דקות, 22 שניות קרא
התענגו על הטעם המענג של מרק צדפות ביום המיוחד שלו!
Feb 4 · 7 דקות, 50 שניות קרא
חוגגים את יום הנוטלה העולמי
Feb 4 · 5 דקות, 40 שניות קרא
העתיד של אוכל טבעוני: בחינת מגמות קולינריות עולמיות בשנת 2023
Jun 21 · 5 דקות, 41 שניות קרא
מעבר לגבולות: גילוי הגיוון והטעימות של מטבחים גלובליים
Jun 21 · 6 דקות, 14 שניות קרא
מסע גסטרונומי: גילוי המסעדות המפורסמות ביותר בעולם
Jun 21 · 9 דקות, 9 שניות קרא
חקר תרבות האוכל העשירה של אירופה: מסע גסטרונומי ברחבי היבשת
Jun 21 · 9 דקות, 1 שניות קרא
10 רעיונות לאוכל קר טעים שינצחו את החום הקיץ
Jun 21 · 5 דקות, 33 שניות קרא
מהמבורגרים ועד עוגת תפוחים: חקור את 10 המאכלים האמריקאים המובילים שאתה חייב לנסות!
Jun 21 · 6 דקות, 17 שניות קרא
חגוג את החושים: חקור את תרבות האוכל התוססת של ברזיל
Jun 21 · 9 דקות, 13 שניות קרא
ממזון מהיר לחווה לשולחן: חקר תרבות האוכל המגוונת בארצות הברית
Jun 21 · 10 דקות, 7 שניות קרא
חקר התענוגות הקולינריים העולמיים: מסע דרך אוכל ותרבות
Jun 22 · 6 דקות, 35 שניות קרא
מטוקיו לניו יורק חקור את המסעדות היפניות הטובות ביותר
Jun 26 · 8 דקות, 41 שניות קרא
ראשי
מתכונים
מרכיבים
עגבניות צלויות באש
מתכונים המכילים עגבניות צלויות באש
באילו סוגי מזון משתמשים בעגבניות צלויות באשובאילו סוגי עגבניות צלויות באש ניתן להשתמש בבישול. המתכונים שלנו הכוללים עגבניות צלויות באש מכסים מגוון רחב של סגנונות בישול המתאימים לכל טעם.
קשה
אטריות אורז בוטנים חריפים
צריכים מנה עיקרית פסקטרית ? אטריות אורז בוטנים חריפים…
1 ש
קשה
אטריות אורז בוטנים חריפים
אטריות אורז שרימפס בוטנים חריפות לוקחות בערך שעה…
1 ש
מומחה
גמבו צמחוני צלוי באש
ניתן להכין את המתכון של גמבו צמחוני צלוי באש תוך…
2 שעות
בינוני
תבשיל קציצות יווני
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים ים תיכוניים לקופסת…
30 דק.
קשה
קייג'ון בקר ושעועית
Cajun Beef and Beans לוקח בערך שעה מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של…
1 ש
מומחה
קנלוני עוף מעושן
קנלוני עוף מעושן עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת…
15 שעות
קשה
סטייקים קריאוליים
סטייקים קריאוליים לוקח בערך 50 דקות מתחילתו ועד סופו.…
50 דק.
בינוני
מטבל חומוס דרום מערבי
מטבל חומוס דרום מערב מתכון מוכן בערך 35 דקות והוא בהחלט…
35 דק.
מומחה
תבשיל שעועית דלעת עוף וצ'ילה ירוקה
תבשיל שעועית דלעת עוף וצ'ילה ירוקה עשויה להיות המנה…
2 שעות, 30 דק.
מומחה
צ'יפוטלה-צ' ילי שעועית שחורה
המתכון צ'יפוטלה-שעועית שחורה צ' ילי יכול לספק את הכמיהה…
7 שעות, 15 דק.
קשה
חפרפרת שקדי הודו מעושנת
סמוקי טורקיה שקדים השומה היא ללא גלוטן וללא חלב ומספק כ…
45 דק.
בינוני
החציל של לוקה פרמזן
פרמזן החצילים של לוקה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא…
45 דק.
מומחה
עוף, קינואה ותבשיל ירוק-זית
עוף, קינואה ותבשיל ירוק-זית עשויים להיות רק המנה…
1 ש
בינוני
מרק שעועית פסטה
מרק שעועית פסטה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף…
35 דק.
מומחה
צ'ילי עוף אדום
צ'ילי עוף אדום עשויה להיות מה שחיפשתם. המתכון הזה מכסה…
6 שעות, 30 דק.
מומחה
Birria (עיזים מקסיקניים ונזיד צ'ילה)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Birria…
5 שעות
מומחה
לובסטר מקרוני וגבינה
מקרוני לובסטר וגבינה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא…
1 ש, 25 דק.
מומחה
דלעת ספגטי עם עגבניות צלויות אש
דלעת ספגטי עם עגבניות קלויות אש יכול להיות מתכון טוב…
1 ש, 25 דק.
בינוני
תבשיל כדורי בשר הודו ספרדי
תבשיל כדורי בשר הודו ספרדי הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש…
35 דק.
בינוני
מטבל צ'ילי וגבינה צלוי
מטבל גבינת צ'ילי קלוי יכול להיות מתכון טוב להרחיב…
25 דק.
רגיל
מרק בזיליקום עגבניות צלוי
צריך ללא גלוטן, מרק ראשוני וצמחוני? מרק בזיליקום…
15 דק.
עוד
«
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
»