צריך ללא גלוטן, ראשוני ומנה עיקרית פסקטריאנית? הליבוט אלסקה, סלמון Roulade סרטן יכול להיות מתכון סופר לנסות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 938 קלוריות, 49 גרם חלבון ו 67g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך גבינת ברי, הליבוט אלסקה, שן שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. נסו Ellyn Goodrich ' s Alaskan Hellibut and Salmon Gefilte Fish Terrine (Pareve), עוגת הליבוט סרטן Roulade עם רוטב שמנת לימון, שעועית ירוקה ותפוחי אדמה קלויים כמהין, ו טאקו הליבוט אלסקה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
חותכים הליבוט וסלמון למשקולות מתאימות, מכסים כל חתיכה בניילון נצמד ומתחילים עם צד שטוח של מרכך בשר, או פטיש בשר, לעובי 1/4 אינץ'. בקערה קטנה לשלב בשר סרטנים, גבינת ברי, 1 כף עשבי תיבול קצוצים טריים, 1 כף שאלוט, 1 כפית שום טחון ומלח ופלפל, לפי הטעם. מתבלים את שני צידי הליבוט במלח, פלפל וכמה מהעשבים הטריים.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
שום טחון
ברי.
עשבי תיבול
בשר סרטנים
הליבוט
שאלות
פלפל
סלמון
בשר
מלח
עוטף
ציוד שתשתמש בו
מרכך בשר
עטיפת פלסטיק
קערה
3
הנח על פיסת ניילון בודדת, גדולה פי שניים מחתיכת הדג, צד הבשר למטה.
מרכיבים שתצטרך
דגים
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
4
הנח חתיכת סלמון על גבי הליבוט, ישירות באמצע. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
הליבוט
סלמון
5
מורחים 1/4 של תערובת הסרטן וברי באמצע הסלמון. לעשות את זה עם כל 4 חתיכות של דגים. קח לעטוף פלסטיק כי הדג שוכב על ולעטוף דגים לתוך גליל הדוק, מסובב את הקצוות כדי להפוך "צינור". להכניס למקרר.
מרכיבים שתצטרך
סלמון
מורחים
ברי.
סרטן
דגים
גלול
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
6
לזרוק בטטות, שום קצוץ בערך, עלי קורנית ושמן זית בקערה עד מצופה לחלוטין. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
טימין טרי
שמן זית
שום
ים
ציוד שתשתמש בו
קערה
7
מורחים באופן שווה על מחבת גיליון וצולים בתנור 350 מעלות f במשך 15 עד 20 דקות או עד למכרז. בעוד בטטות הם צלייה לשלב ריזלינג ו 2 כפות שאלוט בסיר קטן. להפחית על ידי 3/4 מעל חום בינוני-נמוך.
מרכיבים שתצטרך
ריזלינג
שאלות
מורחים
ים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
תנור
מחבת
8
להקציף בחמאה קצת בכל פעם עד בשילוב לחלוטין. לאחר כל החמאה מוכה, להסיר מחום ועונה עם מלח. כאשר בטטות יש כ 10 דקות לסיום, לקחת לחמניות דגים מהמקרר לחתוך כל גליל לתוך 3 או 5 חלקים שווים.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
גלול
דגים
מלח
ים
ציוד שתשתמש בו
מקציף
9
הסר לעטוף פלסטיק לאחר חיתוך ולהניח shingled החוצה על מחבת גיליון משומן היטב והכניס לתנור עם בטטות. כאשר בטטות נעשות, דגים צריכים להיעשות גם כן. בעוד דגים ובטטות מבשלים, מחבת מטגן חום עם 1 כף חמאה שלמה. ברגע חם, טיפה פטריות למחבת לטגן על חום בינוני גבוה עד פריך ומכרז. מתבלים עם 1 כף שאלוט, 1/2 כפית שום טחון, מלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
שום טחון
פטריות
שאלות
חמאה
דגים
עוטף
ים
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
תנור
מחבת
10
הסר בטטות ודגים מהתנור.
מרכיבים שתצטרך
דגים
ים
ציוד שתשתמש בו
תנור
11
מניחים עובש טבעת 3 או 4 אינץ ' במרכז הצלחת ולמלא עם חשיש ים קלוי, לחיצה על בחוזקה.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה מטוגנים
ים
12
הסר עובש טבעת.
13
מניחים תערובת פטריות על גבי עוגת ים, ומאפשר לו לשפוך מעט על הצד. קח רול דגים רעפים מלפנים למעלה עוגת ים, יצירת קצת גובה עם חתיכת בחזרה של דגים.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
דגים
גלול
ים
14
טפטוף 1-אונקיה ריזלינג חמאה על הקצוות הקדמיים של פרוסות דגים.
ניתן לזווג סלמון עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה a עד Z. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.