Castagnaccio con Lardo (עוגת ערמונים עם גב שמן)
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. אם יש לך חתיכות אגוז, קמח ערמונים, שמן זית כתית מעולה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 42%. מתכונים דומים: Castagnaccio con Lardo (עוגת ערמונים עם גב שמן), Castagnaccio (עוגת ערמונים איטלקית), ו Castagnaccio.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות. בקערת ערבוב גדולה, מניחים קמח, סוכר ואגוזים.
להוסיף 1/2 כוס חלב קר לאט להוסיף את שאר החלב, ערבוב כל הזמן כדי למנוע גושים להרכיב בבלילה. משמנים 9 אינץ', לא מקל תבנית אפייה עם 1 כף שמן ויוצקים את הבלילה.
טפטף את החלק העליון עם השמן הנותר ולהפיץ 2 כפות רוזמרין באופן שווה מעל.
אופים במשך 45 דקות, או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי.
בעוד castagnaccio הוא בישול, לשלב את הזחל, את הנותרים 1 כף רוזמרין, פרושוטו, שום ופלפל שחור טחון טרי לפי הטעם. מערבבים היטב לשלב ולהניח בצד.
הסר castagnaccio לשרת חם עם שכבה דקה של התפשטות לארדו על גבי.