קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות7
מגזין

Castagnaccio con Lardo (עוגת ערמונים עם גב שמן)

Castagnaccio con Lardo (עוגת ערמונים עם גב שמן)
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. אם יש לך חתיכות אגוז, קמח ערמונים, שמן זית כתית מעולה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 42%. מתכונים דומים: Castagnaccio con Lardo (עוגת ערמונים עם גב שמן), Castagnaccio (עוגת ערמונים איטלקית), ו Castagnaccio.

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות. בקערת ערבוב גדולה, מניחים קמח, סוכר ואגוזים.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
להוסיף 1/2 כוס חלב קר לאט להוסיף את שאר החלב, ערבוב כל הזמן כדי למנוע גושים להרכיב בבלילה. משמנים 9 אינץ', לא מקל תבנית אפייה עם 1 כף שמן ויוצקים את הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
3
טפטף את החלק העליון עם השמן הנותר ולהפיץ 2 כפות רוזמרין באופן שווה מעל.
מרכיבים שתצטרך
צווארי עוףצווארי עוף
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
4
אופים במשך 45 דקות, או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
בעוד castagnaccio הוא בישול, לשלב את הזחל, את הנותרים 1 כף רוזמרין, פרושוטו, שום ופלפל שחור טחון טרי לפי הטעם. מערבבים היטב לשלב ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטהפסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטה
פרושוטופרושוטו
צווארי עוףצווארי עוף
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
6
הסר castagnaccio לשרת חם עם שכבה דקה של התפשטות לארדו על גבי.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)