Dual Controls עוף ועשב סטייק עוף עלומה עם סלסה זית מעל אורז בסמטי וסטייק ניו יורק רצועה עם רוטב רוברט על תפוחי אדמה תינוק
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים מקסיקניים, אז תנו הזדמנות ל שולט כפול עוף ועשב סטייק עוף עלומה עם סלסאן זית מעל אורז בסמטי וסטייק ניו יורק עם רוטב רוברט מעל תפוחי אדמה תינוק. מנה אחת מכילה 1263 קלוריות, 105 גרם חלבון ו 64 גרם שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, גשו לסופר וקנו מרלו, שאלות, פטרוזיליה שטוחה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב השמן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה מנגו טבעוני כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -30 דקות. נסו עוף עלום עשב עם זית Salsan מעל אורז בסמטי, סטייק ניו יורק בגריל עם בירה ורוטב סטייק מולסה, ו סטייק ניו יורק בגריל עם סלסה ורדה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
כדי להפוך את סלסת הזית לציפוי העוף, לחתוך את קצה השורש את כל ראש השום ולהפוך אותו הפוך, לעטוף אותו בנייר אלומיניום ולעצב את נייר הכסף כך שהוא תומך בשום כדי לאפשר את הקצה לחתוך לעמוד זקוף בתנור.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
שום
זיתים
סלסה
עוטף
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
תנור
3
יוצקים על 1 כפית שמן זית על השום כך שהוא מחליק בין העור לבין שיני לעטוף עם רדיד אז זה סגור. צלי במשך כשעה 1 ולהניח בצד עד שהוא מגניב מספיק כדי להתמודד.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציפורן
שום
עוטף
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
4
בקערה קטנה לשלב את עגבניות, בזיליקום, פטרוזיליה, פלפל, זיתים 2 כפות שמן זית. בעדינות לסחוט את שיני שום קלוי מן העורות לתוך התערובת. מקפלים הכל יחד ומניחים בצד כדי לאפשר טעמים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
שום קלוי
פלפל
שמן זית
פטרוזיליה
ציפורן
זיתים
עגבנייה
באזיל!
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
לליווי האורז לתרנגולת, ממיסים את החמאה בסיר בינוני על אש בינונית ומערבבים באורז הבזמטי, עלי טימין, מלח ופלפל, ומאפשרים לאורז להרים כוסית לכמה דקות. לאחר מכן מוסיפים את ציר העוף, מביאים לרתיחה, מפחיתים את החום לנמוך, מכסים ומניחים לרתיחה מכוסה וללא הפרעה למשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוף
אורז בסמטי
טימין
עוף שלם
חמאה
פלפל
טוסט
אורז
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
6
הסר מהחום ולתת לעמוד 5 דקות.
7
בעוד האורז הוא בישול להתחיל את הרוטב לסטייק.
מרכיבים שתצטרך
רוטב
סטייק.
אורז
8
מחממים את שמן הזית בסיר בינוני, מעל חום בינוני גבוה, ומטגנים את השאלוט עד שהוא הופך שקוף.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
שאלות
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
9
מוסיפים את הפטריות ומבשלים עד שהם רכים ולוותר על המיצים שלהם. (בעוד הפטריות מתקררות, להתחיל לטגן את הבייקון במחבת נפרדת לתפוחי האדמה.)
מרכיבים שתצטרך
פטריות
תפוח אדמה
בייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבת
10
מוסיפים את המרלו ומבשלים כ 5 דקות. בינתיים, בקערה קטנה נפרדת, לעשות תרחיף עם 1 כף מים קורנפלור, ולאחר מכן להוסיף את רסק עגבניות וחרדל דיז ' ון ומערבבים ביסודיות עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חרדל דיז ' ון
רסק עגבניות
עמילן תירס
מרלו
מים
ציוד שתשתמש בו
קערה
11
מוסיפים את התערובת למחבת הפטריות יחד עם דמי-גלייס ופטרוזיליה. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. הפעל חום נמוך בינוני, ולאפשר להפחית ולעבות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
פטריות
פטרוזיליה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
12
בעוד הפטריות מבשלות, מחממים את השמן בטיגון עמוק ל 375 מעלות f או על פי הוראות היצרן לתפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
תפוח אדמה
שמן בישול
13
מטגנים את רצועות הבייקון במחבת עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
בייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבת
14
הסר מגבות נייר כדי לנקז להתקרר לטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
15
מסננים שומן בייקון עודף מן המחבת משאיר ציפוי שבו לטגן את הבצל. מבשלים עד הבצל הופך שקוף. מטגנים עמוק את פרוסות תפוחי האדמה התינוק עד הזהב ולנקז על מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה חדש
טיפות בייקון
בצל
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
מחבת
16
מעבירים אותם למחבת הבצלים, ומתפוררים בבייקון. לזרוק את הבצל הירוק ומתבלים עם מלח ופלפל. כסה וחמם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
בצל ירוק
בצל
בייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבת
17
מחממים את התנור ל 375 מעלות f לסטייק, אם אתה מסיים בתנור.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.
ציוד שתשתמש בו
תנור
18
במחבת גדולה, מחממים את ציר העוף מעל חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוף
ציוד שתשתמש בו
מחבת
19
מוסיפים את בזיליקום, טרגון ופטרוזיליה, מביאים לרתיחה כדי לשלב טעמים, ואז להפחית את החום. זה הנוזל הלא חוקי שלך. מתבלים את חזה העוף בנדיבות משני הצדדים במלח ופלפל, משפשפים את התיבול ומניחים את העוף בצייד בלתי חוקי רותח. (זכור, אתה ציד בלתי חוקי, לא רותח. הנוזל צריך להישמר ברתיחה.) עוף Poach עד מבושל דרך, כ 10 דקות, הפיכת השדיים באמצע תקופת הבישול.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף
מלח ופלפל
תיבול
טרגון
עוף שלם
פטרוזיליה
באזיל!
20
להסיר מגבות נייר לניקוז.
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
21
מחממים שמן זית על אש בינונית גבוהה במחבת עם ידיות בטוח לתנור. לתבל את הסטייקים עם וולט ופפר. לצרוב במשך כ 2 דקות לכל צד ללא הפרעה (לתת תבלינים לשלב לתוך פני השטח של הבשר) ולאחר מכן לרמה המועדפת עליך של doneness.
מרכיבים שתצטרך
תיבול
שמן זית
פלפל
סטייק.
בשר
ציוד שתשתמש בו
מחבת
תנור
22
מעבירים את המחבת כולה לתנור כדי לסיים (כ -10 דקות עבור מדיום-נדיר) הם יכולים גם להיות מבושלים על גריל.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
גריל
תנור
23
תן סטייקים לנוח, ואז לחתוך לפרוסות עבות 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.
24
על חצי צלחת הגשה, כפית קצת אורז בסמטי, למעלה עם חתיכת עוף, וסלסה זית כפית על עוף. על החצי השני של צלחת הגשה, כפית כמה תפוחי אדמה, העליון עם "אוהד" של פרוסות סטייק (כ 3 אונקיות של סטייק או כמות שווה לחצי סטייק רצועה, לאדם) ורוטב רסס על סטייק פרוס.
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. ה-Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 58 דולר לבקבוק.