קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות63
מגזין

Dual Controls עוף ועשב סטייק עוף עלומה עם סלסה זית מעל אורז בסמטי וסטייק ניו יורק רצועה עם רוטב רוברט על תפוחי אדמה תינוק

Dual Controls עוף ועשב סטייק עוף עלומה עם סלסה זית מעל אורז בסמטי וסטייק ניו יורק רצועה עם רוטב רוברט על תפוחי אדמה תינוק
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים מקסיקניים, אז תנו הזדמנות ל שולט כפול עוף ועשב סטייק עוף עלומה עם סלסאן זית מעל אורז בסמטי וסטייק ניו יורק עם רוטב רוברט מעל תפוחי אדמה תינוק. מנה אחת מכילה 1263 קלוריות, 105 גרם חלבון ו 64 גרם שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, גשו לסופר וקנו מרלו, שאלות, פטרוזיליה שטוחה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב השמן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה מנגו טבעוני כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -30 דקות. נסו עוף עלום עשב עם זית Salsan מעל אורז בסמטי, סטייק ניו יורק בגריל עם בירה ורוטב סטייק מולסה, ו סטייק ניו יורק בגריל עם סלסה ורדה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
כדי להפוך את סלסת הזית לציפוי העוף, לחתוך את קצה השורש את כל ראש השום ולהפוך אותו הפוך, לעטוף אותו בנייר אלומיניום ולעצב את נייר הכסף כך שהוא תומך בשום כדי לאפשר את הקצה לחתוך לעמוד זקוף בתנור.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
שוםשום
זיתיםזיתים
סלסהסלסה
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תנורתנור
3
יוצקים על 1 כפית שמן זית על השום כך שהוא מחליק בין העור לבין שיני לעטוף עם רדיד אז זה סגור. צלי במשך כשעה 1 ולהניח בצד עד שהוא מגניב מספיק כדי להתמודד.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציפורןציפורן
שוםשום
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
4
בקערה קטנה לשלב את עגבניות, בזיליקום, פטרוזיליה, פלפל, זיתים 2 כפות שמן זית. בעדינות לסחוט את שיני שום קלוי מן העורות לתוך התערובת. מקפלים הכל יחד ומניחים בצד כדי לאפשר טעמים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
שום קלוישום קלוי
פלפלפלפל
שמן זיתשמן זית
פטרוזיליהפטרוזיליה
ציפורןציפורן
זיתיםזיתים
עגבנייהעגבנייה
באזיל!באזיל!
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
לליווי האורז לתרנגולת, ממיסים את החמאה בסיר בינוני על אש בינונית ומערבבים באורז הבזמטי, עלי טימין, מלח ופלפל, ומאפשרים לאורז להרים כוסית לכמה דקות. לאחר מכן מוסיפים את ציר העוף, מביאים לרתיחה, מפחיתים את החום לנמוך, מכסים ומניחים לרתיחה מכוסה וללא הפרעה למשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוףציר עוף
אורז בסמטיאורז בסמטי
טימיןטימין
עוף שלםעוף שלם
חמאהחמאה
פלפלפלפל
טוסטטוסט
אורזאורז
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
6
הסר מהחום ולתת לעמוד 5 דקות.
7
בעוד האורז הוא בישול להתחיל את הרוטב לסטייק.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
סטייק.סטייק.
אורזאורז
8
מחממים את שמן הזית בסיר בינוני, מעל חום בינוני גבוה, ומטגנים את השאלוט עד שהוא הופך שקוף.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
שאלותשאלות
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
9
מוסיפים את הפטריות ומבשלים עד שהם רכים ולוותר על המיצים שלהם. (בעוד הפטריות מתקררות, להתחיל לטגן את הבייקון במחבת נפרדת לתפוחי האדמה.)
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
תפוח אדמהתפוח אדמה
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
10
מוסיפים את המרלו ומבשלים כ 5 דקות. בינתיים, בקערה קטנה נפרדת, לעשות תרחיף עם 1 כף מים קורנפלור, ולאחר מכן להוסיף את רסק עגבניות וחרדל דיז ' ון ומערבבים ביסודיות עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חרדל דיז ' וןחרדל דיז ' ון
רסק עגבניותרסק עגבניות
עמילן תירסעמילן תירס
מרלומרלו
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
11
מוסיפים את התערובת למחבת הפטריות יחד עם דמי-גלייס ופטרוזיליה. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. הפעל חום נמוך בינוני, ולאפשר להפחית ולעבות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פטריותפטריות
פטרוזיליהפטרוזיליה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
12
בעוד הפטריות מבשלות, מחממים את השמן בטיגון עמוק ל 375 מעלות f או על פי הוראות היצרן לתפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
תפוח אדמהתפוח אדמה
שמן בישולשמן בישול
13
מטגנים את רצועות הבייקון במחבת עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
14
הסר מגבות נייר כדי לנקז להתקרר לטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
15
מסננים שומן בייקון עודף מן המחבת משאיר ציפוי שבו לטגן את הבצל. מבשלים עד הבצל הופך שקוף. מטגנים עמוק את פרוסות תפוחי האדמה התינוק עד הזהב ולנקז על מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה חדשתפוח אדמה חדש
טיפות בייקוןטיפות בייקון
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
מחבתמחבת
16
מעבירים אותם למחבת הבצלים, ומתפוררים בבייקון. לזרוק את הבצל הירוק ומתבלים עם מלח ופלפל. כסה וחמם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
בצל ירוקבצל ירוק
בצלבצל
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
17
מחממים את התנור ל 375 מעלות f לסטייק, אם אתה מסיים בתנור.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.סטייק.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
18
במחבת גדולה, מחממים את ציר העוף מעל חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוףציר עוף
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
19
מוסיפים את בזיליקום, טרגון ופטרוזיליה, מביאים לרתיחה כדי לשלב טעמים, ואז להפחית את החום. זה הנוזל הלא חוקי שלך. מתבלים את חזה העוף בנדיבות משני הצדדים במלח ופלפל, משפשפים את התיבול ומניחים את העוף בצייד בלתי חוקי רותח. (זכור, אתה ציד בלתי חוקי, לא רותח. הנוזל צריך להישמר ברתיחה.) עוף Poach עד מבושל דרך, כ 10 דקות, הפיכת השדיים באמצע תקופת הבישול.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוףחזה עוף
מלח ופלפלמלח ופלפל
תיבולתיבול
טרגוןטרגון
עוף שלםעוף שלם
פטרוזיליהפטרוזיליה
באזיל!באזיל!
20
להסיר מגבות נייר לניקוז.
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
21
מחממים שמן זית על אש בינונית גבוהה במחבת עם ידיות בטוח לתנור. לתבל את הסטייקים עם וולט ופפר. לצרוב במשך כ 2 דקות לכל צד ללא הפרעה (לתת תבלינים לשלב לתוך פני השטח של הבשר) ולאחר מכן לרמה המועדפת עליך של doneness.
מרכיבים שתצטרך
תיבולתיבול
שמן זיתשמן זית
פלפלפלפל
סטייק.סטייק.
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
תנורתנור
22
מעבירים את המחבת כולה לתנור כדי לסיים (כ -10 דקות עבור מדיום-נדיר) הם יכולים גם להיות מבושלים על גריל.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
גרילגריל
תנורתנור
23
תן סטייקים לנוח, ואז לחתוך לפרוסות עבות 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.סטייק.
24
על חצי צלחת הגשה, כפית קצת אורז בסמטי, למעלה עם חתיכת עוף, וסלסה זית כפית על עוף. על החצי השני של צלחת הגשה, כפית כמה תפוחי אדמה, העליון עם "אוהד" של פרוסות סטייק (כ 3 אונקיות של סטייק או כמות שווה לחצי סטייק רצועה, לאדם) ורוטב רסס על סטייק פרוס.
מרכיבים שתצטרך
אורז בסמטיאורז בסמטי
סטייק.סטייק.
סטייק רצועהסטייק רצועה
תפוח אדמהתפוח אדמה
עוף שלםעוף שלם
זיתיםזיתים
סלסהסלסה
רוטברוטב
25
מקשטים את הצלחת עם שעועית ירוקה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקהשעועית ירוקה

מרכיבים

6תפוחי אדמה בייבי, פרוסתפוחי אדמה בייבי, פרוס85אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)רצועות בייקוןרצועות בייקון2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאורז basmati (לפני השימוש, במקום בקערה, לכסות עם מים לרפרף את כל זיהומים שעולה על פני השטח. לאחר מכן להעביר מסננת ולשטוף היטב)אורז basmati (לפני השימוש, במקום בקערה, לכסות עם מים לרפרף את כל זיהומים שעולה על פני השטח. לאחר מכן להעביר מסננת ולשטוף היטב)1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)18או 4-אונקיה) חזה עוף ללא עצמותאו 4-אונקיה) חזה עוף ללא עצמות9466 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן21 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.עמילן תירסעמילן תירס596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקדמי-גלייס.דמי-גלייס.11 קילו קישואים,חרדל דיז'וןחרדל דיז'ון596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעלי בזיליקום טריים קצוצים, ארוזיםעלי בזיליקום טריים קצוצים, ארוזים796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעלי בזיליקום טריים ארוזיםעלי בזיליקום טריים ארוזים596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפטרוזיליה קצוצה וטריה קצוצהפטרוזיליה קצוצה וטריה קצוצה21 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.פטרוזיליה טרייה בעלת עלים שטוחים דק (מכ-3 עד 4 גבעולים גדולים)פטרוזיליה טרייה בעלת עלים שטוחים דק (מכ-3 עד 4 גבעולים גדולים)596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעלי פטרוזיליה טריים ארוזיםעלי פטרוזיליה טריים ארוזים306 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעלי טרגון טריים ארוזיםעלי טרגון טריים ארוזים1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)עלי טימין טריים טחון או 1 כפית טימין מיובשעלי טימין טריים טחון או 1 כפית טימין מיובש01 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.פלפל טחון, שחור או לבןפלפל טחון, שחור או לבן454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שעועית ירוקה מאודה, כקישוטשעועית ירוקה מאודה, כקישוט1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקזיתים חתוכים לקוביות בינונית קלמטהזיתים חתוכים לקוביות בינונית קלמטה1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמרלומרלו6ריבס, קצוץ טרי או קפואשמןשמן1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות11 קילו קישואים,שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית כתיתשמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית כתית1( חצילים)בצל, חתוך לקוביותבצל, חתוך לקוביות21 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.פלפל שחור סדוקפלפל שחור סדוק11 קילו קישואים,1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים6ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)בצל ירוק טחון, לבן חלקים ירוקים במכרז בלבדבצל ירוק טחון, לבן חלקים ירוקים במכרז בלבד1שאלוט, טחוןשאלוט, טחון510אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)ניו-יורק סטריפ סטייקיםניו-יורק סטריפ סטייקים1גדולעגבניות, זרעים הוסרו וקוביות בינוניותעגבניות, זרעים הוסרו וקוביות בינוניות21 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן85אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)כוס (על פטריות לבנות, ניקה, גזוז ופרוסכוס (על פטריות לבנות, ניקה, גזוז ופרוס1ראששום ראש שלםשום ראש שלם

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. ה-Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 58 דולר לבקבוק.
Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir
Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir
הבציר 2016 של פינו רכס האזמרגד שלהם הוא ממוקד במיוחד ותוסס, לראווה להפליא שורשי העמק הירוק שלה. דובדבן בהיר, קופסת סיגרים, וניחוחות עוגת ריבס מובילים את הדרך, ואחריו ריחות כהים יותר של אוכמניות, אוכמניות, ופריחת פטל לאחר זמן בכוס. הערות מלוחות של קורנית, הל וציפורן לספק שכבה נוספת של מורכבות. הפה מלא פרי מתוק של דובדבן/ברי קטיפה, נישא על טאנינים המשרד, נותן את היין כי חושניות שמחזיק אותך חוזר לעוד. עוגת דובדבנים כהה עם תבלינים אגוז מוסקט מהדהדת בגימור האנרגטי. התווים המלוחים, החריף של גבינת צ ' דר עז מיושנת מביאים את הפרי המתוק ביין, כמו גם בשר חזיר מעושן מעושן, או ברוסקטה פטריות.