Edamame ואגסים Crostini
Edamame ואגס Crostini הוא צמחוני מתאבנים. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 10 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 229 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. לך לחנות ותביא את באגט, שמן זית כתית מעולה, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו Cheesy edamame crostini, Edamame Crostini עם Meyer Lemon & Shiso, ו אגס ופסטו קרוסטיני (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל edamame במים רותחים מומלחים במשך 10 דקות.
הסר עם כפית מחוררת, ומניח במי קרח; לנקז. הניחו בצד את כל edamame 1/4 כוס; לעבד את השארית במעבד מזון עד קצוץ גס.
שלב מחית edamame עם edamame כולו שמור, 3 כפות שמן, 1 כוס מנטה, גבינה, מלח ופלפל.
מניחים פרוסות בגט על תבנית אפייה, מברשת קלות עם הנותרים 1 כף שמן, ואופים במשך 10 דקות. למעלה כל פרוסת באגט עם תערובת edamame 1 כף 2 כפיות אגס.
מקשטים עם מנטה נוספת,אם תרצה.