Iv לחם סודה אירי יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון ארוחת הבוקר שלך. מנה אחת מכילה 601 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום פטריק הקדוש שלך. זה הוא מאוד סביר מתאים למי שאוהב אוכל בסגנון אירופאי. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-21 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו ביצים, מלח, סוכר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה טוב. מתכונים דומים: תבשיל אירי עם לחם סודה אירי {סיר חרס}, וידוי # 56: אני חלק אירי וחלק מטורף ... לחם סודה Wheaten אירי, ו לחם סודה אירי.
הוראות
1
מערבבים קמח, סוכר, אבקת אפייה, סודה לשתייה, ומלח בקערה גדולה. השתמש באצבעות או חותך מאפה ללחוץ בחמאה או מרגרינה, כמו קרום עוגה. כאשר התערובת נראית בסדר ומתפורר, מוסיפים צימוקים וזרעי קימל.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
זרעי קימל
חמאה
קרום עוגה
צימוקים
קמח לכל מטרה
סוכר
מלח
ציוד שתשתמש בו
חותך מאפים
קערה
2
מערבבים יחד ואז מוסיפים ביצים, חלב חמאה ושמנת חמוצה. אם התערובת אינה לחה, מוסיפים חלב.
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאה
שמנת חמוצה
ביצה
חלב
3
יוצקים לתוך שתי מחבתות משומן קל מקומח או מחבת.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
מחבת כיכר
4
אופים ב 375 מעלות F (190 מעלות C) במשך 45 עד 60 דקות, או עד קיסם מוכנס הלחם יוצא נקי.