Jambalayan הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 307 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו עגבניות שימורים, נקניקיות, פלפל קאיין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב האורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח קריאולי. מתכונים דומים: ג'מבליה בסיר אחד, ויג ג'מבליה, ו Jambalaya.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
בתנור הולנדי, מערבבים, מים, עגבניות, רוטב עגבניות ונקניק מעושן. מביאים תערובת לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. כיסוי, להפחית את החום ולתת להתבשל במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נקניק מעושן
רוטב עגבניות
עגבנייה
מים
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
3
הוסף שרימפס ומבשל במשך 5 עד 7 דקות נוספות, או עד שרימפס הם ורודים.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס
4
בקערה קטנה, לשלב אורז, בצל, פטרוזיליה, בויון בקר, טימין, אבקת שום, פלפל שחור, פלפל קאיין, מלח, עלה דפנה.
Cajun עובד ממש טוב עם אלברינו, יין רוזה, וסוביניון בלאן. יינות אלכוהול נמוכים אלה ישלימו את החום במנות cajun מתובלות, במקום להפוך את הפה לשרוף יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא La Marea Kristy Vineyard Albarino. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 28 דולר.