Low-Cooker חזיר Loin Carnita טאקו עם רוטב Chimichurri
חזיר מבושל איטי Loin טאקו Carnita עם רוטב Chimichurri הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מנה אחת מכילה 300 קלוריות, 31 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לכם רוטב צ'ימיצ' ורי, טורטיות תירס, בשר חזיר צלי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-19 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הדרום אמריקאי. נסו בשר חזיר מבושל איטי עם רוטב תפוחים טימין ועלה נענע, בשר חזיר מבושל איטי, ו בשר חזיר מבושל איטי (מתכונים דומים).
הוראות
לשפשף חזיר עם מלח, פלפל, ושום.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
להוסיף חזיר; לבשל 3 דקות בכל צד או עד השחמה.
להעביר חזיר לבישול חשמלי איטי עגול 5 ליטר מצופה ספריי בישול.
הוסף מניה למחבת, גירוד כדי לשחרר חתיכות השחמה; לבשל 2 דקות.
יוצקים תערובת מניות על חזיר; מוסיפים מים. מכסים ומבשלים על 8 שעות נמוכות או עד מכרז.
הסר חזיר מ מבשל איטי, ומניח בקערה בינונית.
יוצקים מרק למחבת בינונית. מביאים לרתיחה מעל חום גבוה; להרתיח 5 דקות או עד מופחת 2/3 כוס.
בעוד מרק מפחית, חזיר לגרוס באמצעות 2 מזלגות. מערבבים הפחתת מרק.
טורטיות חמות על פי הוראות החבילה.
מגישים חזיר עם טורטיות, שמנת חמוצה, אם תרצה, ורוטב Chimichurri.