תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל מאייר לימון חמוציות עוגת Bundt. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 9 גר' של חלבון, 41 גרם של שומן, וסך הכל 918 קלוריות. אם יש לכם מיץ לימון מאייר, חמוציות, סוכר ממתקים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 13 שעות ו-25 דקות. מתכונים דומים: Meyer Lemon-עוגת שמרים חמוציות, Meyer Lemon Bundt Cake, ו Meyer Lemon Bundt Cake.
הוראות
1
הכן את העוגה: חמאה וקמח מחבת מנופחת 10 כוס.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
Kugelhopf Pan
2
מחממים את החמוציות בסיר מחממים את החמוציות עד שהן מתחילות לשחרר את המיצים שלהן.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
מוסיפים 3/4 כוס סוכר מגורען, ומבשלים על חום בינוני עד עסיסי התערובת מפחיתה 1 1/4 כוסות, כ 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
4
בואו להתקרר לחלוטין.
5
מניחים מתלה באמצע התנור מחממים עד 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
עם עצם כנף, עור על
6
לטאטא את החלב, ביצים שלמות חלמונים, וניל בקערה בינונית; להפריש.