קושימומחה
מוכן ב13 שעות, 25 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

Meyer Lemon-עוגת שמרים חמוציות

Meyer Lemon-עוגת שמרים חמוציות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל מאייר לימון חמוציות עוגת Bundt. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 9 גר' של חלבון, 41 גרם של שומן, וסך הכל 918 קלוריות. אם יש לכם מיץ לימון מאייר, חמוציות, סוכר ממתקים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 13 שעות ו-25 דקות. מתכונים דומים: Meyer Lemon-עוגת שמרים חמוציות, Meyer Lemon Bundt Cake, ו Meyer Lemon Bundt Cake.

הוראות

1
הכן את העוגה: חמאה וקמח מחבת מנופחת 10 כוס.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
Kugelhopf PanKugelhopf Pan
2
מחממים את החמוציות בסיר מחממים את החמוציות עד שהן מתחילות לשחרר את המיצים שלהן.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקיםאפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
מוסיפים 3/4 כוס סוכר מגורען, ומבשלים על חום בינוני עד עסיסי התערובת מפחיתה 1 1/4 כוסות, כ 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
4
בואו להתקרר לחלוטין.
5
מניחים מתלה באמצע התנור מחממים עד 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
עם עצם כנף, עור עלעם עצם כנף, עור על
6
לטאטא את החלב, ביצים שלמות חלמונים, וניל בקערה בינונית; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)(קיבלר)
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
זנים של פטריותזנים של פטריות
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
7
לטאטא את קמח 3 כוסות, הנותרים 1 3/4 כוסות סוכר, גרידת לימון, אבקת אפייה ומלח בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
8
הוסף את 3 1/4 מקלות חמאה והכה עם מערבל במהירות נמוכה עד לחלחל.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
9
מוסיפים חצי מתערובת החלב, מגבירים את המהירות למדיום ומכים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
10
מוסיפים את תערובת החלב הנותרת בשתי קבוצות, מכים בין כל תוספת. לגרד את הצדדים של הקערה ולהכות שוב, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
11
להעביר 2/3 של הבלילה למחבת. כפית את תערובת חמוציות בטבעת סביב אמצע הבלילה (לא לתת לו לגעת במחבת). למעלה עם הבלילה שנותרה וחלק באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקיםאפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
12
אופים עד שקיסם מוכנס למרכז העוגה יוצא נקי, 55 עד 60 דקות.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
עם עצם כנף, עור עלעם עצם כנף, עור על
13
בינתיים, להפוך את הסירופ: להמיס את 1/4 כוס סוכר מגורען ב 1/2 כוס מיץ לימון בסיר על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
14
הסר את העוגה מהתנור, לתקוע את פני השטח בכל רחבי עם שיפוד ושופכים את הסירופ על גבי.
מרכיבים שתצטרך
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
עם עצם כנף, עור עלעם עצם כנף, עור על
15
בואו להתקרר במחבת במשך 10 דקות. בזהירות להפוך את העוגה על מתלה מצופה קלף כדי להתקרר לחלוטין. לעטוף בחוזקה בניילון נצמד ולתת לשבת בן לילה.
מרכיבים שתצטרך
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
16
כאשר מוכן לשרת, לטאטא את הסוכר של ממתקים ואת הנותרים 2 כפות מיץ לימון עד חלקה. כף מעל העוגה.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
17
צילום: סטיב ג ' ירלט

מרכיבים

2(יכול להיות או להרחיק)אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח עוגה, מנופה, ועוד למחבתקמח עוגה, מנופה, ועוד למחבת3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסוכר ממתקיםסוכר ממתקים340אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חמוציות טריות או קפואות, מופשרות אם קפואותחמוציות טריות או קפואות, מופשרות אם קפואות4largesביצים, בתוספת 2 חלמוניםביצים, בתוספת 2 חלמונים596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך5916 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך2(חוֹרֶף)גרידה דק Meyer לימון גרידהגרידה דק Meyer לימון גרידה1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמיץ לימון מאיירמיץ לימון מאייר1(יכול להיות או להרחיק)(צינור גדול)(צינור גדול)3מקלותחמאה ללא מלח, קוביות ובטמפרטורת החדר, ועוד למחבתחמאה ללא מלח, קוביות ובטמפרטורת החדר, ועוד למחבת2(יכול להיות או להרחיק)6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6(חוֹרֶף)1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת