Panna קוטה יריות
Panna קוטה יריות נטול גלוטן, משקאות. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 44 גרם של שומן, וסך הכל 675 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-3 מנות. לכי לחנות וקחי ג'לטין, סירופ, וניל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-35 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכונים דומים: מנגו פאנה קוטה, איך להכין מנגו צמחוני פאנה קוטה, Ghostly Panna Cottas עם רוטב מחריד (Panna קוטה עם רוטב חמוציות-כתום), ו פאנה קוטה.
הוראות
במחבת 1-1 1/2 ליטר, לערבב 6 כפות סוכר 1 כפית ג ' לטין. מערבבים בקרם הקצפה; בואו לעמוד כדי לרכך ג ' לטין, 1 עד 2 דקות.
מערבבים תערובת שמנת על חום בינוני עד סוכר וג ' לטין הם מומסים לחלוטין תערובת מרגישה חלקה, 3 עד 4 דקות.
יוצקים לתוך מידה זכוכית 2 עד 4 כוס ומערבבים וניל.
בואו תערובת לעמוד עד רק חם, ערבוב מדי פעם, 10 עד 15 דקות.
יוצקים לתוך 12 כוסות ירייה (3-עד 4-גודל כף). צ ' יל עד חברה, 1 1/2 עד 2 שעות.
כאשר קוטה פאנה הוא מוצק, לעשות תוספות: במחבת 1-2 ליטר, לערבב הנותרים 1 כפית סוכר 1/2 כפית ג ' לטין.
להוסיף 1/4 כוס מים; בואו לעמוד 1 דקה. מערבבים מעל חום גבוה עד שהתערובת מתבשלת, 1 עד 2 דקות. אם עושים רק טעם אחד, מערבבים סירופ או ליקר לתערובת; אם עושים ארבע, יוצקים תערובת ג ' לטין באופן שווה לתוך ארבע קערות קטנות ומערבבים 2 כפות סירופ או ליקר לתערובת בכל קערה.
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר, 2 עד 5 דקות.
כף על 1/4 אינץ ' של ציפוי מגניב על כל זריקת panna קוטה המשרד. צ ' יל עד המשרד, לפחות 1 1/2 שעות.