קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות11
מגזין

Pappardelle with Ricotta: Pappardelle con Ricotta

Pappardelle with Ricotta: Pappardelle con Ricotta
פפרדלה עם ריקוטה: פפרדלה קון ריקוטה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 17 גרם חלבון 39 גרם של שומן, וסך הכל 592 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך עלי פטרוזיליה, פקורינו, צמרות שומר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו תרד וריקוטה פפרדלה, פפרדלה עם תרד תינוק, עשבי תיבול, ריקוטה, ו Pasticcio di pappardelle al radicchio rosso di Treviso (אפוי Pappardelle עם Treviso Radicchio) (מתכונים דומים).

הוראות

1
להביא 4 ליטרים של מים לרתיחה בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
הוסף 1 כף מלח. כאשר המים מגיעים לרתיחה מתגלגלת, מערבבים את הפסטה. לבשל על פי הוראות החבילה, עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
מיםמים
מלחמלח
3
בינתיים, לערבב את עירית, פטרוזיליה, שומר, ארוגולה, ושמן בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
ארוגולהארוגולה
פטרוזיליהפטרוזיליה
עיריתעירית
שומרשומר
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מניחים את הריקוטה בקערה בגודל בינוני; לערבב עם שמן זית כתית נוספת 1 כוס פסטה בישול מים.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה
פסטהפסטה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מערבבים בסלט עשבי תיבול.
6
מסננים את הפסטה היטב ומעבירים את הפסטה לקערה גדולה. בקרוב תערובת ריקוטה על הפסטה ולהוסיף פקורינו. לזרוק לשלב. אם הפסטה המתקבלת נראית יבשה מדי, מוסיפים מעט יותר מי פסטה. מתבלים, לפי הטעם, עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
מיםמים
פקורינופקורינו
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה
פסטהפסטה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
מגישים מיד