Paupiette de Saumon au Crabe
Paupiette דה Saumon au Crabe עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 482 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן כל אחד. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו קרם, סרטן, ורמוט ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני ופסקטריאני דיאט. , שהוא מוצק. נסו Crabe Beninoise, Soufflé Au Crabe, ו קרם d ' argenteuil Au Crabe (מרק אספרגוס W / Crab-צרפת) (מתכונים דומים).
הוראות
לקצץ ולהשליך את קצה הגבעול ואת הדף ירוק קשה כרישה; לחתוך כרישה במחצית לאורכו ולהחזיק כל חצי תחת מים זורמים קרים, הפרדת שכבות כדי לשטוף היטב, ולאחר מכן דק פרוסה. במחבת 10 עד 12 אינץ ' ללא מקל עמיד לטיגון מעל חום בינוני, להמיס 1 כף חמאה.
מוסיפים כרישה ומערבבים לעתים קרובות עד צולע, על 5 דקות.
למיין את הסרטן ולזרוק את כל פיסות של קליפה.
מוסיפים 2 כפות חמאה למחבת; כאשר נמס, מוסיפים סרטן ומערבבים לעתים קרובות רק עד חם, 1 עד 2 דקות. תדחפי לצד אחד של המחבת.
בינתיים, לשטוף סלמון יבש לטפוח. החזקת סכין חדה בזווית 45, לחתוך בשר לרוחב את העור לפרוסות 1/8-עד 1/4 אינץ ' עבה; אתה צריך בערך 12 (ראה הערות). אחד בכל פעם, להניח פרוסות שטוחות כפית על 1 כף סרטן חם על קצה רחב. החל בקצה הזה, מגלגלים סלמון בחוזקה סביב סרטן ומקום, תופרים למטה, במחבת.
יוצקים ורמוט סביב לחמניות.
מעבירים מחבת עם לחמניות סלמון לתנור רגיל או הסעה ואופים עד שהדגים אטומים אך עדיין לחים-למראה במרכז החלק העבה ביותר (לחתוך לבדיקה), 12 עד 15 דקות. עם כפית מחוררת, להעביר לחמניות סלמון לצלחות, לכסות באופן רופף עם נייר או לעטוף פלסטיק, ולתת לעמוד במקום חם.
מוסיפים שמנת וכרישה שמורות למחבת ומרתיחים על חום גבוה עד שהנוזל מתעבה מעט ומצטמצם לכ -1 1/3 כוסות, 8 עד 9 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. רוטב כפית באותה מידה סביב לחמניות סלמון ומקשטים עם עירית ופלחי לימון אם תרצה בכך.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הן אפשרויות נהדרות עבור רכיכות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פולי ג ' ונסון Carneros שרדונה. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
ניחוחות מרוכזים ומורכבים ב-2016 שרדונה קרנרוס שלנו. הערות של אפרסק בגריל, אגס, קרואסון בחמאה, ווניל להגדיר את הבמה לשרדונה עשיר, בעל גוף מלא. ניחוחות להרחיב על החיך עם טעמים מעוררי תיאבון של אגס, פריך תפוחים, יערה, קוקוס קלוי, וופל וניל. האיזון והמבנה של יין זה יחד עם חומציותו הבהירה הופכים אותו ליין ראוי לגילו להנאה במשך מספר שנים. תיהנו מהיופי הזה עם עוף צלוי עסיסי וריזוטו פטריות בר.