קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות9
מגזין

Provolone Pepper Burgers

Provolone Pepper Burgers
את המתכון של פרובולון פלפל בורגרים ניתן להכין תוך כ-30 דקות . חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 27 גרם חלבון , 27 גרם שומן , ובסך הכל 452 קלוריות . מתאים ל-4 מנות. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם יש לכם מלח ופלפל, לחמניות המבורגר, פלפלים קלויים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 44% . הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: How to Plank Grill Burgers | צ'יזבורגר פרובולון בציפוי פלפל שחור , בורגר פרובולון והמבורגר בקר בגריל במילוי פרובולון ופטריות .

הוראות

1
מערבבים בקערה את הגבינה, הפלפלים האדומים, הבצל, המלח והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מוסיפים בשר בקר ומערבבים היטב. יוצרים ארבע קציצות.
מרכיבים שתצטרך
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
3
צולים, מכוסה, על אש בינונית-חמה במשך 4-5 דקות מכל צד או עד שהבשר כבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
4
מגישים על לחמניות.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות

יין מומלץ: מרלו, Malbec, Zinfandel

ניתן להתאים בורגר למרלו, מלבק וזינפנדל. מרלו יתאים לחלוטין להמבורגר קלאסי עם תוספות סטנדרטיות. תוספות נועזות יותר דורשות יינות נועזים יותר, כגון מלבק או זינפנדל מפולפל. יין אחד שתוכלו לנסות הוא מרלו Sagelands. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 10 דולר.
מרלו סיגלנדס
מרלו סיגלנדס
המרלו העשיר והבשל הזה נפתח בניחוחות של תבליני עץ ותווי ריבת ברמבברי, ואחריהם טעמים של פטל, דובדבנים ונגיעה של וניל. דובדבנים מתוקים ממשיכים בסיומת המשיי, מעוגלים בטאנינים עדינים.