עוף בעציץ Rilletes עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 798 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 60 גרם שומן. אם יש לכם עירית, עלי דפנה; 2, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: חזה עוף בעציץ עם לימון ורוזמרין, תפוחי אדמה מתוקים, גזר ועוף, ו חזיר מעושן.
הוראות
1
שלב 2 כפות שמן, 2 כפות choppedthyme, ו 2 עלי דפנה קצוצים בקערה. לשפשף תערובת עשב בכל רחבי עוף; מפזרים מלח ופלפל. לכסות וchill לילה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
2
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
3
חום שנותר 2tablespoons שמן כבד גדול ovenproof potover בינוני חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
4
מוסיפים עוף לpotand לבשל עד השחמה מכל הצדדים, turningoccasionally, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
5
מוסיפים גזר, סלרי, בצל ושום; sauté עד goldenbrown, כ -7 דקות. מערבבים ב 4 thymesprigs ו 2 עלים כל המפרץ.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערך
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
6
מוסיפים יין ומרתיחים עד כמעט התאדה, על 3minutes.
7
מוסיפים מספיק מרק כדי לבוא חצאיצידי עוף; מביאים לרתיחה. מכסים סיר; מניחים בתנור ו braise עד istender עוף, הפיכת עוף פעם אחת, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
8
הסר סיר מהתנור; להעביר קערת chickento וקריר מעט. מסננים braisingliquid לסיר גדול. מרתיחים עד liquidis מופחת 2 1/2 כוסות, על 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
9
הסר עור ועצמות מעוף;לגרוס בשר עוף לתוך pieces-גודל ביס ושמורה עבור rillettes עוף. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. מכסים chillchicken ו צלימת נוזל בנפרד.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות חזה עוף ללא עצמות וללא עור (בערך
Rillettes
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1
להמיס 1/4 cupbutter במחבת גדולה כבדה על mediumheat.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
להוסיף שאלוט ו sauté עד מכרז, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחון
3
הוסף 3/4 cupbutter הנותרים למחבת ולאפשר להמיס. מערבבים intarragon ו טימין, ואז גרוס עוף שמורות 2 1/2 כוסות צלימת נוזל.מבשלים עד העוף הוא לחמאודמספק ונוזל מופחת מעט אבלנוזל עדיין נשאר, כ 5 דקות.תערובת העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל.מגניב במקצת.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
מערבבים פטרוזיליה ועירית.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
5
לארוז rillettes עוף לתוך glassjar גדול או לחלק בין צנצנות קטנות יותר. Chilluncovered עד קר, אז צנצנת חותם וkeep צונן. לעשות קדימה: ניתן לעשות 5days קדימה. שמור צונן. להביא לחדר לפני ההגשה.