Ritortelli alla Fiorentina
ניתן להכין את המתכון Ritortelli alla Fiorentina תוך כ-20 דקות . חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -6 גרם חלבון , 9 גרם שומן , ובסך הכל 157 קלוריות . מתאים ל-4 מנות. תמורת 43 סנט למנה , מתכון זה מכסה 7% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם מיץ תפוזים, ביצים, סוכר מגורען וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. זה עובד היטב כתוספת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי לא כל כך מרהיב של 23% . מתכונים דומים: Polpette alla Fiorentina , Bisteccan alla Fiorentina , ו- Sea Bass alla Fiorentina .
הוראות
מחממים את התנור ל-300 מעלות F.
בקערת ערבוב בגודל בינוני מערבבים את הביצים, הקמח והחלב בכף עץ. המשיכו לערבב, החליפו למטרפה במידת הצורך עד שהתערובת הומוגנית. ניתן להשתמש גם במיקסר חשמלי עם מטרפה.
במחבת 8 אינץ' על אש גבוהה, ממיסים את החמאה, נותנים לה להתבשל עד שהיא קצף. שופכים בעדינות את תערובת הביצים בבת אחת ומבשלים כמו פריטטה, תחילה מערבבים עד שהביצים מתחילות להתייצב, ואז נותנים לתערובת להתייצב על פני המחבת ומבשלים עד שהצד התחתון מזהיב.
מוסיפים קורט סוכר, קורט קינמון ומחצית ממיץ התפוזים למרכז הפריטטה.
מגלגלים את הפריטטה כמו חביתה, ומניחים בתבנית אפייה. מפדרים בסוכר הנותר, בקינמון הנותר ומצמצמים במיץ התפוזים הנותר.
מכניסים לתנור ואופים עד שהמיץ והתבלינים יוצרים קרום זהוב, כ-5 דקות. פורסים ל-4 מנות ומגישים חם.