Scialatielli Ai Gamberetti (פסטה שטוחה עם שרימפס רוק וקישואים)
Scialatielli Ai Gamberetti (פסטה שטוחה עם שרימפס רוק וקישואים) דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1185 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 56 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. זה עובד היטב כמנה עיקרית. לכו לחנות ותביאו שרימפס, שמן זית, קמח עוגה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. וזה טוב. נסו ספגטי שומן תוצרת בית עם שרימפס רוק (Scialatielli Ai Gamberetti), Puttanesca פסטה שרימפס, ו שרימפס ופסטה זוקיני פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מביאים סיר מים לרתיחה וממלאים קערה עם קוביות קרח ומים. Blanch את בזיליקום במים רותחים במשך 10 שניות, ולאחר מכן לרענן את מי הקרח.
מרכיבים שתצטרך
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
1 כפית מלח היקורי מעושן
1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
לנקז קוצצים דק; אתה צריך 1/4 כוס. הפוך תל של הקמח, ולאחר מכן לעשות גם במרכז. לפצח את הביצים לתוך הבאר, לשפוך את החלב, ולהוסיף את בזיליקום. באמצעות מזלג, מערבבים את תערובת הביצים לאט לתוך הקמח כדי ליצור בצק רטוב.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום, קוביות קטנות
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
3
מוסיף את הגבינה המגורדת, עובד עכשיו עם הידיים, להביא את הבצק יחד ללוש 8 עד 10 דקות כדי ליצור בצק חלק. אפשר לנוח 15 דקות מכוסות בניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקו
4
הגדר את מכונת גלגול פסטה ולחתוך חתיכת בצק פסטה בגודל של כדור טניס.
מרכיבים שתצטרך
בצק פסטה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
5
לגלגל את הפסטה דרך הגלילים על ההגדרה הרחבה ביותר, ואז לקפל אותו על ידי שלישים ולהפעיל אותו שוב על אותה הגדרה. חזור על זה שלוש פעמים, להיות זהיר להוסיף מעט מאוד קמח, כפי שהוא יבש את הפסטה. הפעל את הפסטה דרך שתי ההגדרות הדקות הבאות. זה צריך להיות די עבה.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
דראגי פנינה לבנות
6
להניח את גיליון הפסטה על קרש חיתוך מקומח ולהשתמש בסכין לחתוך לרוחב לרצועות 1/3 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
7
להניח את האטריות החתוכות על מגבת מטבח ולכסות עם אחר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
8
מגלגלים וחותכים את שאר הפסטה באותה צורה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
דראגי פנינה לבנות
9
מביאים 6 ליטרים של מים לרתיחה ומוסיפים 2 כפות מלח. במחבת סאוט 12 עד 14 אינץ', חום 6 כפות של השמן ואת השום על חום בינוני עד השום הוא חום זהוב בהיר, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה
1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
10
מוסיפים את חתיכות קישואים ומבשלים עד רך, 2 עד 3 דקות.