קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות40
מגזין

Southwestern ברביקיו חזה בקר עם רוטב אנצ'ו צ' ילה

Southwestern ברביקיו חזה בקר עם רוטב אנצ'ו צ' ילה
Southwestern ברביקיו חזה בקר עם רוטב אנצ'ו צ' ילה נטול גלוטן, וטבעוני ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 135 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור חנוכה. גשו לסופר וקנו כמון טחון, סוכר חום זהוב, פפריקה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של אוכל יהודי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: Southwestern ברביקיו חזה בקר עם רוטב אנצ'ו צ' ילה, עוף ליים דרום מערבי עם רוטב צ'ילי אנצ' ו, ו צלעות בשר צבי בגריל ברוטב אנצ'ו צ' ילה.

הוראות

1
מערבבים הראשון 7 מרכיבים בקערה קטנה. לשפשף תערובת תבלינים על חזה בקר. עטיפות חזה פלסטיק; מקררים לפחות 2 שעות עד 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1
הסר מתלה העליון מ ברביקיו. הכן ברביקיו (חום נמוך). בריקטים קלים בארובה; לשפוך על צד 1 של מתלה גריל נמוך (תצטרך להדליק יותר בריקטים בארובה כדי לחדש 2 או 3 יותר פעמים במהלך צליה).
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
2
מסננים 2 שבבי עץ כוסות. פיזור 2 כוסות שבבי עץ מעל גחלים. תחזיר את מתלה הגריל לברביקיו.
מרכיבים שתצטרך
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
3
ברביקיו חום ל 149°.
1
הסר מתלה העליון מ ברביקיו. הכן ברביקיו (חום נמוך). אם משתמשים 2-מבער גריל, אור 1 צורב. אם משתמשים בגריל 3 מבער, לא מבער מרכז אור.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
2
מסננים 2 שבבי עץ כוסות. מחסנית 2 מחבתות מיני כיכר (אחד בתוך השני); למלא עם 1 שבבי עץ כוס. מחסנית נשארת מחבתות כיכר; למלא עם 1 שבבי עץ כוס.
מרכיבים שתצטרך
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
חפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחתחפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחת
3
מקום מחבתות מעל להבה (אם באמצעות גריל 3 מבער, מניחים את שני המחבתות בצד 1 מואר). להחזיר מדף לברביקיו.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
4
ברביקיו חום ל 149°. (אם הטמפרטורה עולה גבוה מדי על גריל 3 מבער, לכבות צורב ללא צ ' יפס.)
מרכיבים שתצטרך
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
5
Unwrap בריסקט ולסדר צד שומן ב 11 3/4 x 8 1/2 x 1/4-inch אלומיניום פאן; place pan מעל חלק unlit של ברביקיו. כיסוי ברביקיו. קוק brisket עד מיידי לקרוא מדחום מוכנס למרכז registers160°F, התאמת פתחי אוורור או הוספת פחם יותר לפי הצורך (אם באמצעות גריל פחם) או התאמת רמות הגז (אם באמצעות גריל גז) כדי לשמור על טמפרטורה בתוך גריל ברביקיו ב 121°, על 31/2 שעות. Baste brisket מדי פעם עם מיצי פאן ולהוסיף שבבי עץ סחוט יותר לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
הסר מחבת עם חזה בקר. להשליך מחבת ומיצים. לעטוף בריסקט בחוזקה 2 גיליונות רחבים של רדיד חובה כבדה.
מרכיבים שתצטרך
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מקום נקי 11 3/4 x 8 1/2 x 1 1/4 אינץ ' אלומיניום פאן. חזור לגריל על צד unlit, שמירה על טמפרטורה בתוך גריל ב 121°, עד מדחום מיידי לקרוא מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של מרכז בריסקט רושם190, על 1/2 שעות יותר.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
העברת בריסקט במחבת גיליון אפייה rimmed.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
תן לנוח לפחות 1 שעה עד 2 שעות.
10
בזהירות לפתוח בריסקט, שמירת כל מיצים בנייר כסף.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
11
להעביר מיצים לכד קטן.
12
מקום חזה בקר על משטח עבודה. דק לחתוך חזה פני תבואה; להעביר מגש.
מרכיבים שתצטרך
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוףאגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
13
מברשת חזה עם קצת מיצים.
14
מגישים עם כל מיצים הנותרים רוטב אנצ 'ו צ' ילה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ 'ילי אנצ' ופלפל צ 'ילי אנצ' ו
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
15
* זמין בסעיף התבלינים של סופרמרקטים רבים בשווקים לטיניים.