קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות49
מגזין

Tagliatelle Bolognese

Tagliatelle Bolognese
Tagliatelle Bolognese עשוי להיות רק הרוטב שאתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 1314 קלוריות, 68 גרם חלבון ו 71 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %50 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פרמזן רג'יאנו, פטריות פורצ' יני, בשר טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ספרי בישול קלאסיים: Tagliatelle תוצרת בית של מרסלה חזן עם רוטב בשר בולונז, Tagliatelle אל Sugo di Funghi (Tagliatelle עם Ragu פטריות), ו Tagliatelle paglian e fieno-Straw and hay tagliatelle (מתכונים דומים).

הוראות

1
לשחזר את הפטריות במים רותחים במשך 20 דקות עד רך, לנקז קוצצים גס.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
2
מחית את הפטריות, פנקטה, בצל, גבעולי סלרי, גזר, שום, יחד בבלנדר.
מרכיבים שתצטרך
(24 ספירה)(24 ספירה)
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
בסיר עם תחתית כבדה מוסיפים שמן זית, עלי דפנה, עשבי תיבול ומבשלים בעדינות עד הריחני, ואז מוסיפים פירה ירקות וממשיכים לבשל במשך 5 עד 10 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
4
להעלות את החום קצת ולהוסיף את חזיר הקרקע בשר בקר; חום עד הבשר הוא כבר לא ורוד, לשבור את הגושים עם כף עץ.
מרכיבים שתצטרך
חזיר טחוןחזיר טחון
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
5
מוסיפים את החלב ומבשלים עד שהנוזל מתאדה, כ -10 דקות. בזהירות לשפוך את העגבניות, יין מתבלים עם מלח ופלפל. מביאים את הרוטב לרתיחה, ואז להנמיך את החום לכסות. לאט להתבשל במשך 1 1/2 עד 2 שעות, ערבוב מדי פעם, עד הרוטב הוא עבה מאוד. טעם שוב למלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
כאשר אתה מוכן לשרת, להביא סיר גדול של מים מלוחים לרתיחה, להוסיף את הפסטה ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד רך עדיין המשרד (כמו שאומרים באיטלקית "אל דנטה").
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
7
מסננים את הפסטה היטב לזרוק עם רוטב בולונז.
מרכיבים שתצטרך
בולונזבולונז
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
8
מגישים עם כף טובה של גבינת ריקוטה טרי ומקשטים עם כמה בזיליקום מגורר, פרמזן מגורר טפטוף של שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
לפי עוגהלפי עוגה
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות

מרכיבים

23 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת794אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבולאגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול2גזר, קצוץ דקגזר, קצוץ דק2גבעולי סלרי, קצוצים דקגבעולי סלרי, קצוצים דק57אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פטריות פורצ'יני מיובשות, מנוגבות מחצץפטריות פורצ'יני מיובשות, מנוגבות מחצץ4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקיין אדום יבשיין אדום יבש1קומץעלי בזיליקום טרייםעלי בזיליקום טריים6ריבס, קצוץ טרי או קפואגבינת ריקוטה טרייהגבינת ריקוטה טרייה5שיני שום, טחוןשיני שום, טחון680אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד680אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חזיר טחוןחזיר טחון6ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2(חוֹרֶף)שמן זית כתית מעולה, ועוד לטפטוףשמן זית כתית מעולה, ועוד לטפטוף1( חצילים)בצל, קצוץ דקבצל, קצוץ דק6ריבס, קצוץ טרי או קפואפרמזן מגורר טרי-רג'יאנו, להגשהפרמזן מגורר טרי-רג'יאנו, להגשה454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פסטה יבשה של טאגיאטלפסטה יבשה של טאגיאטל2sprigsצווארי עוףצווארי עוף113אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פנצ'טה או בייקון, קצוץ דקפנצ'טה או בייקון, קצוץ דק