Tagliatelle Bolognese עשוי להיות רק הרוטב שאתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 1314 קלוריות, 68 גרם חלבון ו 71 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %50 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פרמזן רג'יאנו, פטריות פורצ' יני, בשר טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ספרי בישול קלאסיים: Tagliatelle תוצרת בית של מרסלה חזן עם רוטב בשר בולונז, Tagliatelle אל Sugo di Funghi (Tagliatelle עם Ragu פטריות), ו Tagliatelle paglian e fieno-Straw and hay tagliatelle (מתכונים דומים).
הוראות
1
לשחזר את הפטריות במים רותחים במשך 20 דקות עד רך, לנקז קוצצים גס.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1 כפית מלח היקורי מעושן
2
מחית את הפטריות, פנקטה, בצל, גבעולי סלרי, גזר, שום, יחד בבלנדר.
מרכיבים שתצטרך
(24 ספירה)
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
בסיר עם תחתית כבדה מוסיפים שמן זית, עלי דפנה, עשבי תיבול ומבשלים בעדינות עד הריחני, ואז מוסיפים פירה ירקות וממשיכים לבשל במשך 5 עד 10 דקות נוספות.
להעלות את החום קצת ולהוסיף את חזיר הקרקע בשר בקר; חום עד הבשר הוא כבר לא ורוד, לשבור את הגושים עם כף עץ.
מרכיבים שתצטרך
חזיר טחון
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
5
מוסיפים את החלב ומבשלים עד שהנוזל מתאדה, כ -10 דקות. בזהירות לשפוך את העגבניות, יין מתבלים עם מלח ופלפל. מביאים את הרוטב לרתיחה, ואז להנמיך את החום לכסות. לאט להתבשל במשך 1 1/2 עד 2 שעות, ערבוב מדי פעם, עד הרוטב הוא עבה מאוד. טעם שוב למלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
כאשר אתה מוכן לשרת, להביא סיר גדול של מים מלוחים לרתיחה, להוסיף את הפסטה ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד רך עדיין המשרד (כמו שאומרים באיטלקית "אל דנטה").
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
7
מסננים את הפסטה היטב לזרוק עם רוטב בולונז.
מרכיבים שתצטרך
בולונז
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
8
מגישים עם כף טובה של גבינת ריקוטה טרי ומקשטים עם כמה בזיליקום מגורר, פרמזן מגורר טפטוף של שמן זית.