קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות9
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

Zampone עם תפוחי אדמה ויניגרט חרדל בלסמי

Zampone עם תפוחי אדמה ויניגרט חרדל בלסמי
Zampone עם תפוחי אדמה ויניגרט חרדל בלסמי נטול גלוטן, ומספק כ 4 מנות. זה מנות ראשונות יש 701 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 55 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך חרדל דיז'ון, תפוחי אדמה חלודה, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו חרדל-ויניגרט בלסמי, סלט סלמון שמיר חרדל עם ויניגרט בלסמי, ו סלט המפלגה עם דבש בלסמי-חרדל ויניגרט (מתכונים דומים).

הוראות

1
לשטוף ולייבש את Zampone. תדקור את הזאמפונה בערך 20 פעם עם מחט.
2
מניחים בסיר גדול מספיק כדי להטביע את הנקניק במים. ממלאים את הסיר במים חמים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את החום מעט, כך שהמים נשארים כמעט רותחים. מכסים וממשיכים לבשל במשך 1-1 / 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
לחשוף ולבדוק את הטמפרטורה הפנימית של הנקניק עם מדחום בשר. מבשלים עד שהטמפרטורה עולה 150 מעלות. כבה את החימום ותן לעמוד.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
4
במחבת ללא מלאי של 12 עד 14 אינץ', ממיסים את החמאה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
מוסיפים את תפוחי האדמה ומטגנים לאט עד להשחמה קלה מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
6
מוסיפים את החלב ומבשלים חשופים, עד מתרכך, על 10 דקות. מתבלים במלח ופלפל. אפשר לעמוד במקום חם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
7
בקערת ערבוב בינונית, מערבבים יחד את החרדל והחומץ. מוסיפים לאט את שמן הזית הבתולי הנוסף בזרם דק, ויוצרים תחליב. מערבבים כל הזמן עד שכל השמן מתווסף.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
אמולסיותאמולסיות
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
8
תוסיף את העירית החתוכה ותבדוק תיבול.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
9
הסר את הזאמפונה מהמים. בזהירות לחתוך חצי נקניק לתוך 1/2 אינץ סיבובים. על מגש גדול, להפיץ את תפוחי האדמה סביב הבסיס.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
10
מניחים את חתיכות Zampone וחתיכות על תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
11
יוצקים את ויניגרט לתוך קנקן, המאפשר לכל אדם להתלבש חלק שלו או שלה.
מרכיבים שתצטרך
ויניגרטויניגרט
12
מגישים באופן מיידי.