אגס-ריבס לחם פשתן
אגס-ריבס לחם פשתן הוא מוצרי חלב חינם וצמחוני לחם. מנה אחת מכילה 175 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 24 מנות. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. אם יש לכם קינמון טחון, אגסים, ארוחת זרעי פשתן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. מתכונים דומים: אגס-ריבס לחם פשתן, אגס-ריבס לחם מהיר, ו בננה-לחם פשתן תאריך.
הוראות
העבר מתלה תנור למצב נמוך, כך צמרות של מחבתות יהיה במרכז התנור.
מחממים תנור ל 350°. ישבנים תרסיס קל רק של 2 מחבתות כיכר, 8 1/2x4 1/2x2 1/2 או 9x5x3 אינץ', עם ספריי בישול.
מערבבים ריבס, אגסים, סוכר, שמן, וניל וביצים בקערה גדולה. מערבבים במרכיבים הנותרים.
אופים 50 עד 60 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב 10 דקות. לשחרר צדדים של כיכרות; להסיר מחבתות כדי מתלה חוט. מגניב לחלוטין לפני חיתוך, על 1 שעה. לעטוף בחוזקה ולאחסן בטמפרטורת החדר עד 4 ימים או לקרר עד 10 ימים.