קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות8
ציון בריאות1
מגזין

אדום שטן חמוציות

אדום שטן חמוציות
אדום שטן חמוציות נטול גלוטן, וטבעוני ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 87 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 143 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך סירופ אגבה, חמוציות, פלפל צ'ילה סראנו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. חג המולד יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אנשים רבים באמת אהבו את המנה הזאת בצד. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. וזה די גרוע. נסו אדום שטן חמוציות, בצל אדום כבוש, ו רול עוגת קטיפה אדומה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את שמן קנולה בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים את שאלוט ופלפל סראנו ומבשלים עד מרכך, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס שמן פלפל חריף (שמן צ'ילי)3/4 כוס שמן פלפל חריף (שמן צ'ילי)
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
3
מוסיפים את מיץ התפוזים וסירופ אגבה, מביאים לרתיחה ומוסיפים את החמוציות. מבשלים ברתיחה נמוכה עד חמוציות יש כל צץ והם רק מתחילים להפחית, 6 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכיתקמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
אפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקיםאפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקים
4
בינתיים, לחתוך את החלק העליון והתחתון של תפוז הדם. עבודה מעל קערה, לקלף את התפוז עם סכין חדה, ולאחר מכן לחתוך בין הממברנות, לתת מקטעים ליפול לתוך הקערה. מערבבים את קטעי התפוזים וכל מיץ, את צ ' יפוטלה ורוטב adobo, קינמון ו 1/2 מלח כפית לתוך חמוציות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוזפרוסות תפוז
כתום דםכתום דם
טורטיות תירס חמות או אורז לבן, להגשהטורטיות תירס חמות או אורז לבן, להגשה
אפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקיםאפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקים
שמן פלפלשמן פלפל
תפוח נוסף אופציונליתפוח נוסף אופציונלי
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
להפחית את החום בינוני נמוך ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד הרוטב הוא עבה, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
6
צילום: אנדרו מקאול